×

Team Twins kapsalon Rolde

Grolloƫrstraat 8
9451 KB Rolde
Tel: 0592-241234
E-mail: rolde@teamtwins.nl
Online afspraak plannen Of bel: 0592-241234

Beschadigd haar voelt weer sterker en kan de volgende kleurbehandeling weer aan!
 

Olaplex bouwt je haar van binnenuit weer op, is 100% vegan en vrij van sulfaten, parabenen en gluten! Is je haar droog en beschadigd geraakt door kleurbehandelingen en/of het veelvuldig stylen met een krulborstel of stijltang? Dan is Olaplex de oplossing! Met de behandelingen van Olaplex wordt je haar van binnenuit weer opgebouwd. Deze verzorging gaat dus letterlijk dieper dan wat je tot nu toe gewend was van verzorgende producten. Na de behandeling, die uit drie stappen bestaat, voelt je haar steviger, vitaler en ook de kleur hecht weer beter. 

Stap 1 - het herstellen begint
Tijdens de kleurbehandeling wordt Olaplex (Bond Multiplier) toegevoegd aan de haarkleur. Gebroken verbindingen binnen in de haren worden nu hersteld en ook nieuwe schade krijgt steeds minder kans. 

Stap 2 - perfectie nastreven
Tijdens het uitspoelen van de kleur wordt Olaplex Bond Perfector gebruikt. Het herstellen en opbouwen van binnenuit gaat in deze fase door om je te verzekeren van het meest sterke, glanzende en gezonde haar mogelijk. 

Stap 3 - voor thuis
De Olaplex Hair Perfector is voor thuis. Dit verzorgende product gebruik je één keer per week om haarbreuken te verminderen en het haar te versterken. Daarnaast is dit product de ideale voorbereiding op je volgende haarkleurbehandeling in onze salon. 

Herstelbehandeling
Is je haar dermate beschadigd, maak dan gebruik van de Olaplex herstelbehandeling. Deze intensieve behandeling zorgt ervoor dat je haar het kleuren weer goed aankan. Je haar voelt gezond en steviger!
 

Nogmaals, Olaplex is 100% vegan en de producten bevatten geen sulfaten, parabenen en gluten. 

Team Twins

Contact
Team Twins Rolde
Grolloƫrstraat 8
9451 KB Rolde
Tel. 0592-241234
rolde@teamtwins.nl

© 2024 Team Twins - all rights reserved. Website by MartinMedia.nl