• Agnes krijgt groots internationaal eerbetoon

  Hairstylist Agnes Westerman van Team Twins in Dalen, heeft tijdens de internationale ColorZoom Challenge 2017 een...

  Agnes krijgt groots internationaal eerbetoon

  Hairstylist Agnes Westerman van Team Twins in Dalen, heeft tijdens de internationale ColorZoom Challenge 2017 een internationaal eerbetoon gekregen. Tijdens het grote kappersevent dat dit jaar in Barcelona plaatsvond, werd haar tomeloze en wereldwijde inzet in de branche geëerd met een Hall of Fame Award. Agnes staat al jaren aan de wieg van nieuwe trends op het gebied van haarmode.

  Ze heeft tientallen prijzen gewonnen, werd uitgeroepen tot beste kapper van Nederland, werkt elk jaar weer mee aan uiteenlopende Fashion Weeks en reist tussendoor ook nog de hele wereld over om anderen de fijne kneepjes van het vak te leren. Daarnaast zit hairstylist Agnes Westerman in het team van meesterkappers dat voor misschien wel het bekendste haarmerk ter wereld, Goldwell, de nieuwste trends en haarmodelijnen uitstippelt. Tijdens een internationaal kappersevent in Barcelona afgelopen week, werd ze door Goldwell groots geëerd met een Hall of Fame Award. Een eerbetoon voor al haar inzet, creativiteit, passie en het uitzetten van de meest bijzondere haarcollecties. De award kwam als een grote verrassing: “Ik zag dit totaal niet aankomen. Wát een enorme eer om deze award te mogen ontvangen. En grote dank aan Goldwell voor hun jarenlange vertrouwen in mij.” 

  Westerman begon haar kapperscarrière als 16-jarige stagiaire bij Team Twins in Dalen. Ondanks een agenda vol internationale opdrachten is ze ook nog steeds met grote regelmaat op de werkvloer in Dalen te vinden.
 • Succesvol afvallen? Dat kan bij Team Twins

  Eerder dit jaar heeft gewichtsconsulent Karla Poort haar intrek in Twins Beautycenter Rolde genomen. Zij helpt...

  Succesvol afvallen? Dat kan bij Team Twins

  Eerder dit jaar heeft gewichtsconsulent Karla Poort haar intrek in Twins Beautycenter Rolde genomen. Zij helpt niet alleen volwassenen, maar ook kinderen naar een gezond gewicht. Natuurlijk doet ze dat op een leuke, effectieve manier. Zónder pakjes, poeders en dure shakes, maar met gezonde, eerlijke voeding. Lekker!

  Ben je benieuwd naar haar aanpak? Lees dan hier verder! 

  Wil je slank richting zomerseizoen en begin je liever vandaag dan morgen? Maak dan een afspraak. Dat kan telefonisch of met een simpele email:

  email: karla@uwgewichtsconsulent.com
  Telefoon: 06 23 33 20 23
 • De eerste prijzen zijn binnen!

  Begin februari organiseerde het Drenthe College een kapperswedstrijd voor de leerlingen van de opleiding. Onze...

  De eerste prijzen zijn binnen!

  Begin februari organiseerde het Drenthe College een kapperswedstrijd voor de leerlingen van de opleiding. Onze eigen Jip en Britt deden ook mee. Met het extravagante thema 'Golden Carnaval' brak een tijd van moodboards en het bedenken van kapsels aan. De energie en vrije tijd die ze daar in hebben gestoken, was niet voor niets. Jip pakte de tweede prijs en Britt ging er met de hoofdprijs vandoor. We zijn ontzettend trots op deze gedreven meiden! 

              
 • Fashionweek 2017 - een impressie

  Terwijl de Fashionweekkaravaan zich heeft verplaatst naar New York, geniet Amsterdam nog even na van de Nederlandse...

  Fashionweek 2017 - een impressie

  Terwijl de Fashionweekkaravaan zich heeft verplaatst naar New York, geniet Amsterdam nog even na van de Nederlandse variant. Ook deze keer werkten Agnes en Manou weer mee aan het groots opgezette modespektakel in de hoofdstad. Hun aandeel was onder andere te zien in de hairshow van Goldwell en KMS: http://bit.ly/2lhaxJP 

  Met Agnes aan het roer als Team Captain en Manou als eerste assistent, werkte een team van hairstylisten backstage ook aan het haar van modellen voor de show van ontwerpster Tess van Zalinge.

  Klik hier voor meer foto's. 


 • Glam Grunge Collection 2017

  Ter ere van ons 25 jarig bestaan hebben we een speciale collectie voor 2017 gemaakt. De GLAM GRUNGE COLLECTION...

  Glam Grunge Collection 2017

  Ter ere van ons 25 jarig bestaan hebben we een speciale collectie voor 2017 gemaakt. De GLAM GRUNGE COLLECTION 2017 combineert sportieve looks met een grungy randje en een vleugje glam! 

  Wat laat onze collectie zien? Onder andere de jaren 90! Steeds vaker zie je de 90s terugkeren in het straatbeeld. Je kunt je dus weer gerust laten inspireren door de looks van toen. Het komende seizoen draag je het haar comfortabel en losjes. Geef het de vrijheid om te bewegen. De pony mag speels zijn. Dit creëer je heel gemakkelijk met behulp van de point cut technieken. Ook krullen zijn terug, maar hou ze grof. Zorg voor een jeugdige twist in traditionele kleurpaletten. Voeg bijvoorbeeld zachte pastelkleuren toe aan een basis van natuurlijke kleuren. Combineer koele en warme tinten als grijs en goud op een basis van koper.

  Kijk hier de Glam Grunge Collection 2017.  


 • Dalen - Make overs 2016

  Ook in Dalen gingen vijf dames in de inmiddels traditionele Team Twins Make-Overs!  Benieuwd naar de resultaten?...

  Dalen - Make overs 2016

  Ook in Dalen gingen vijf dames in de inmiddels traditionele Team Twins Make-Overs! 

  Benieuwd naar de resultaten? Klik hier  voor de foto's van de make-overs. 

  Voor Fiona van der Aa uit Emmen kon die prijs niet op een geschikter moment komen. De afgelopen maanden zorgde ze zelf al voor een indrukwekkende make-over door maar  liefst 55 kilo af te vallen, maar hoe kleed je jezelf als je ineens in een heel andere maat past? Fiona: ‘Ik moet weer helemaal uitzoeken welke kleding bij mijn nieuwe figuur past en met mijn haar wilde ik ook graag iets anders. Deze make-over kwam me heel goed uit. Ik was er echt aan toe.’ Dus meldde ze zich samen met de andere 9 winnaressen op een vroege maandagmorgen in de salon in Dalen. ‘Het klikte gelijk heel goed onderling. We hebben de grootste lol gehad en ik heb me helemaal aan Team Twins overgegeven.’  

  Harma Renting, eigenaresse van Team Twins: ‘Wij vinden de make-overs een belangrijke gebeurtenis. Onze klanten zien ons via facebook regelmatig voorbijkomen tijdens grote kappershows, druk met modellen in de weer. Maar hoe voelt het nu om als model een heel andere look te krijgen? Wij vinden het leuk om onze klanten ook eens een verwendag te geven. Inclusief een nieuwe look met een nieuw kapsel, professionele make-up plus een fotoshoot en helemaal in het nieuw gestoken door Kamst Mode. Met dat idee hebben we in 2011 voor het eerst een make-overactie georganiseerd. Dat was een groot succes, dus hebben we er een jaarlijkse traditie van gemaakt.’

  Uit de inzendingen die bij Team Twins Dalen binnenkwamen werden (van links naar rechts op de foto) Marle Kempees, Fiona van der Aa, Erna ten Brinke, Amanda van der Tuuk en Helga Westerling tot winnaars uitgeroepen. In de eerste foto zie je op de voorgrond hoe de vijf dames de salon binnenkwamen. Het eindresultaat zie je op de achtergrond en in foto 2. Vanessa Kamst van Kamst Mode: ‘De winnaressen dragen fijne casual kleding voor elke dag en op de tweede foto kleding die heel geschikt is voor naar het werk of een feestje.’ De make-overs van Team Twins zijn overigens geen uitzondering voor het team van Kamst Mode, ook in hun winkels in o.a. Coevorden en Emmen helpen ze je graag aan een nieuwe look. Vanessa: ‘Natuurlijk altijd afgestemd op de wensen en smaak van de klanten.’    

  Wilt u ook met een nieuwe look de feestdagen in, maak dan nog snel een afspraak bij Team Twins Dalen 0524 552111 of maak online een afspraak via www.teamtwins.nl.
 • Rolde - Make overs 2016

  Het is bijna een traditie te noemen, de regelmatig terugkerende make-overactie van Team Twins waarbij klanten kans...

  Rolde - Make overs 2016

  Het is bijna een traditie te noemen, de regelmatig terugkerende make-overactie van Team Twins waarbij klanten kans maken op een compleet nieuwe look. Ook dit najaar werd er weer massaal gereageerd op de oproep om mee te doen aan de actie. Meestal kan er maar één de winnaar zijn, maar in dit geval gingen vijf dames er met de hoofdprijs vandoor.

  Benieuwd naar de resultaten? Klik hier voor de foto's van de make-overs.

  Uit de inzendingen die bij Team Twins Rolde binnenkwamen werden (van links naar rechts op de foto) Marieke Hilhorst, Ria Duinker, Rianne Takens, Saskia Matien en Karin de Vaan tot winnaars uitgeroepen. In de eerste foto zie je op de voorgrond hoe de vijf dames de salon binnenkwamen. Het eindresultaat zie je op de achtergrond en in foto 2.

  Monique Huisjes, bedrijfsleider van Team Twins Rolde: ‘Met grote shows en in onze collecties werken we altijd met modellen die we dan vaak een compleet andere look geven. Het leek ons leuk om onze klanten ook eens de mogelijkheid te geven om een dag als topmodel te worden behandeld. Inclusief een nieuw kapsel, mooie make-up, een professionele fotoshoot en helemaal in het nieuw gestoken door Bertram, House of Special Brands. Zij hebben een winkel in Assen en Haren met heel veel hippe, casual kleding en een afdeling speciaal voor bijzondere gelegenheden, zoals de feestdagen.’

  Tijdens de make-overs wordt op elk detail gelet. Zo kregen ze de winnaressen een uitgebreide kleurenanalyse om te kijken welke kleuren perfect bij hen passen. En er was speciale aandacht voor brillen, een mode-item dat de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden in het totaalplaatje. In foto 3 is heel goed te zien hoe de juiste bril een grote rol in je uitstraling speelt. Deze brillen zijn van OptiekTent in Rolde. 

  Niet alleen de winnaressen zijn blij met het eindresultaat, ook hun omgeving reageerde heel positief. Zo riep het 3-jarige zoontje van een van de dames bij thuiskomst met een: ‘Ooow mam, waarom ben je zo mooi!’

  Wilt u ook met een nieuwe look de feestdagen in, maak dan nog snel een afspraak bij Team Twins Rolde 0592 241234 of maak online een afspraak via www.teamtwins.nl.
 • 25 jaar Team Twins in beeld

  10 augustus 2016 bestond Team Twins Dalen exact 25 jaar. In 1991 openden wij de deuren van onze salon. Wie had...

  25 jaar Team Twins in beeld

  10 augustus 2016 bestond Team Twins Dalen exact 25 jaar. In 1991 openden wij de deuren van onze salon. Wie had toen kunnen denken dat we zoveel mijlpalen zouden bereiken. Natuurlijk bestonden de afgelopen maanden uit het ophalen van heel veel herinneringen. Studuo28 heeft de mooisten daarvan in een Team Twins Film samengebracht. 
  Op 20 november hebben we een fantastisch jubileumfeest gehad. Een volle zaal, hapjes, drankjes, modellen op de catwalk, onze Glam Grunge Collection 2017 live on stage, de Team Twins Fair.. kortom, het was een hele happening waar we enorm van hebben genoten. Een impressie van die dag zie je hier: 


 • 1735 euro voor Stichting Haarwensen

  Wát hebben we genoten van het Team Twins Jubileumfeest! En er is tijdens deze avond volop geld gedoneerd...

  1735 euro voor Stichting Haarwensen

  Wát hebben we genoten van het Team Twins Jubileumfeest! En er is tijdens deze avond volop geld gedoneerd aan Stichting Haarwensen. We kunnen maar liefst € 1735,- aan de stichting overmaken. Namens hen en ons heel hartelijk bedankt.

  Het geld wordt gebruikt voor het maken van nieuwe pruiken. Ze zijn van echt haar en speciaal voor kinderen die door een ziekte kaal zijn geworden. Zij hebben er vaak alles voor over om weer een volle bos haar te hebben, maar goede pruiken of haarwerken zijn vaak duur en de verzekering vergoed slechts een klein deel van het bedrag. Door financiële giften én donaties van echt (onbehandeld) haar kan Stichting Haarwensen de kinderen kosteloos een pruik geven.

  Voor meer informatie over de stichting kun je terecht op hun website: www.haarwensen.nl.

  Nogmaals hartelijk dank voor alle gulle giften!
 • 25 jaar Team Twins Dalen

  Team Twins Dalen bestaat 25 jaar! Op zondag 20 november willen we die bijzondere mijlpaal uitgebreid vieren met...

  25 jaar Team Twins Dalen

  Team Twins Dalen bestaat 25 jaar! Op zondag 20 november willen we die bijzondere mijlpaal uitgebreid vieren met onze klanten in Dalen. Wil jij erbij zijn? Vraag dan in de salon naar de details en geef je op! Dat kan alleen deze week nog. 

  Natuurlijk blikken we tijdens ons jubileumfeest even terug, maar we kijken ook graag vooruit. Bijvoorbeeld aan de hand van onze jubileumcollectie ‘Glam Grunge’ gebaseerd op de trends voor 2017.

  De winnaressen van onze make-overactie komen live op ons podium hun nieuwe look laten zien. 

  Ondertussen is er nog veel meer te doen, te horen, te proeven en te ervaren op onze eigen Twins Fair met onder andere woonaccessoires, tassen en sieraden. Je kunt er parfums tappen of een gokje wagen in het enige echte Twins casino en natuurlijk gaan we veel leuke prijzen weggeven.

  LET OP, JE KUNT ER ALLEEN BIJ ZIJN ALS JE JE HEBT OPGEGEVEN IN ONZE SALON

  Het Team Twins Jubileumfeest begint om 15.30 uur en eindigt rond 20.00 uur. Na je opgave ontvang je van ons een mail met de details. 

  Team Twins steunt Stichting Haarwensen
  Veel kinderen die als gevolg van een ziekte kaal zijn, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

  Team Twins knipt regelmatig klanten die hun lange haren aan deze stichting doneren. Maar natuurlijk is ook elke euro meer dan welkom. Wilt u ons iets geven voor ons jubileum? Wij zouden het zeer waarderen als u dat in de vorm van een donatie doet. Daarom vindt u bij de ingang van het jubileumfeest een collectebus van Stichting Haarwensen. Namens ons en hen: heel hartelijk bedankt!


 • Team Twins Rolde bestaat 5 jaar!

  Team Twins Rolde viert feest! November staat in het teken van feest! Precies 5 jaar geleden openden we namelijk...

  Team Twins Rolde bestaat 5 jaar!

  Team Twins Rolde viert feest!

  November staat in het teken van feest! Precies 5 jaar geleden openden we namelijk de deuren van onze tweede salon. Natuurlijk wordt dat gevierd! Iedere klant van Team Twins Rolde krijgt in de maand november een leuk cadeautje van ons mee naar huis. En je kunt prijzen winnen! Vergeet niet je kassabon met naam en telefoonnummer bij de kassa achter te laten om kans te maken op bijvoorbeeld een mooie fiets! En we geven ook fantastische verrassingspakketten weg.

  Vier mee! We zien je graag aan de Grolloërstraat in Rolde! 


  Rolde 5 jaar
 • Manou op Coiffure.nl

  "Het hele dorp keek mee via de live-stream, iedereen leefde mee" Kort na het winnen van haar bronzen...

  Manou op Coiffure.nl

  "Het hele dorp keek mee via de live-stream, iedereen leefde mee"

  Kort na het winnen van haar bronzen award werd Manou geïnterviewd door Coiffure.nl. Lees hier hoe Manou de tijd in Stockholm en de spannende wedstrijd daar, heeft ervaren. 

 • Manou pakt brons in Stockholm!

  Gisteren stond volledig in het teken van de Color Zoom Challenge 2016. In Stockholm vond de grote internationale...

  Manou pakt brons in Stockholm!

  Gisteren stond volledig in het teken van de Color Zoom Challenge 2016. In Stockholm vond de grote internationale finale plaats van deze wedstrijd voor haarkleurspecialisten en Manou was één van de deelnemers. Deze zomer werd zij in Nederland al gekozen tot ‘New Talent Colorist’ nationaal, in de Zweedse hoofdstad streed ze mee om de internationale titel. Van de 35 aanstormende talenten die in de finale stonden, wist Manou brons te pakken en dat betekent dat ze zich tot de wereldwijde top van jonge haarkleurspecialisten mag rekenen.

  Afgelopen vrijdag vloog ze samen met haar model en een koffer vol onmisbare kappersspullen naar Stockholm, want tijdens die grootse finale moet het winnende kapsel nogmaals gecreëerd worden. Live on stage. Onder toeziend oog van de jury. Manou: “Tien juryleden lopen continu langs om te kijken wat je doet en hoe je het doet. De ene keer staan ze op een afstandje, de andere keer kijken ze echt op je vingers. Tijdens de wedstrijd in eigen land worden de inzendingen beoordeeld aan de hand van een foto. Daar kun je dus ruimschoots de tijd voor nemen. Dat is anders tijdens de live finale. Je krijgt dan maximaal drie uur voor je kapsel. Dat geeft extra druk, maar de afgelopen tijd heb ik vaker presentaties en grote shows voor Team Twins gedaan. Deze zomer mocht ik bijvoorbeeld nog backstage bij de Fashionweek in Amsterdam werken en ik heb in aanloop naar het evenement veel tijd genomen om te oefenen. Dat heeft goed geholpen tegen de zenuwen.”   

  'De plaatsing van de kleuren moet precies kloppen, net als de styling en dat allemaal binnen drie uren'

  Dat oefenen gebeurde in de avonduren in de salon in Dalen. Talloze keren verfde Manou het haar van oefenpoppen en regelmatig kwam ook haar model langs om het stylen van het kapsel tot in de details perfect te krijgen. Manou: “De plaatsing van de kleuren moet precies kloppen om het juiste effect te bereiken. Daarnaast hebben we heel erg op tijd geoefend zodat het kleuren plus het stylen binnen de drie uren zouden passen.” Al die voorbereidingen bleken in de finale niet voor niets te zijn geweest, want na ruim twee uren in de kappersstoel zat elke lok van het model precies op de juiste plek in de juiste kleur.  Zo ontstond een kort en trendy kapsel vol mogelijkheden. Elke manier van stylen geeft namelijk weer een ander effect van de gedurfde kleuren die Manou in het haar heeft gezet. Manou: “Ik ben zo ontzettend blij dat de jury mijn ideeën heeft gewaardeerd. Ik ga gewoon met een bronzen award naar huis! Het was echt een fantastische ervaring om op zo’n groot, mooi opgezet evenement in de finale te staan.”


  Manou wint brons in Color Zoom Challenge
 • Maak kans op een make-over!

  Dit najaar gaan we weer een aantal van onze klanten en volgers op Facebook blij maken met de jaarlijkse make-overs...

  Maak kans op een make-over!

  Dit najaar gaan we weer een aantal van onze klanten en volgers op Facebook blij maken met de jaarlijkse make-overs inclusief een professionele fotoshoot. Wil jij kans maken op zo'n make-over, laat dan je gegevens achter in één van onze salons of ga naar onze facebookpagina http://facebook.com/TeamTwinsNL en deel het bericht met daarin de flyer die je hier rechts ook ziet. 


 • 25 jaar Team Twins!

  Exact deze week 25 jaar geleden stapten Gea en Harma de Kamer van Koophandel uit als eigenaren van de spiksplinternieuwe...

  25 jaar Team Twins!

  Exact deze week 25 jaar geleden stapten Gea en Harma de Kamer van Koophandel uit als eigenaren van de spiksplinternieuwe kapsalon Twins Hairstyling in Dalen. 

  Wij zijn apetrots op alles wat we hebben bereikt, dus gaan we het jubileum uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld met een feest op zondag 20 november. In de salon hoor je van ons hoe je een persoonlijke uitnodiging kunt bemachtigen.

  Maar er is meer, want we gaan ook cadeaus weggeven. Vijf weken lang, vijf prijzen per week. Schrijf, na je bezoek aan onze salon, je naam en e-mailadres op de kassabon en laat deze bij ons achter. Iedere week trekken we vijf winnaars uit de pot. Zij worden via Facebook bekend gemaakt. Over Facebook gesproken, ook daar zouden we de komende tijd zomaar eens prijzen kunnen gaan weggeven! En natuurlijk ligt er voor iedere klant een klein cadeautje klaar in de salon in Dalen. 

  Vergeet niet 20 november, 16.00 uur alvast in je agenda te zetten!
 • Let op: aangepaste tijden!

  In verband met de zomervakantie hebben we twee kleine aanpassingen in onze openingstijden. Deze gelden alleen voor...

  Let op: aangepaste tijden!

  In verband met de zomervakantie hebben we twee kleine aanpassingen in onze openingstijden. Deze gelden alleen voor onze salon in Rolde:

  Team Twins Hair & Beauty in Rolde is gesloten op donderdagavond 18 augustus en donderdagavond 25 augustus.

  Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u terecht op:

  Dalen -> 0524 552111
  Rolde -> 0592 241234

  Of geef online uw afspraak door. Dat kan hier
 • Agnes hoofd hairstylist tijdens Amsterdam Fashion Week

  Fashion News! Agnes is tijdens de aankomende Amsterdam FashionWeek verantwoordelijk voor de kapsels in catwalkshows...

  Agnes hoofd hairstylist tijdens Amsterdam Fashion Week

  Fashion News! Agnes is tijdens de aankomende Amsterdam FashionWeek verantwoordelijk voor de kapsels in catwalkshows van een aantal grote modeontwerpers.

  Zo is ze onder andere verantwoordelijk voor de kapsels tijdens de shows van het topdesignersduo Spijkers en Spijkers, grande diva van de Nederlandse mode-industrie Monique Collignon en het Belgische modelabel ILKECOP. De hairstylist wordt backstage bijgestaan door een team van kappers waaronder Team Twins-collega Manou Grijssen uit Nieuw-Weerdinge. 

  De Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam vindt twee keer per jaar plaats en is hét modeplatform van Nederland. Het evenement trekt niet alleen de aandacht van heel bekend en fashionminnend Nederland, ook de (inter)nationale media volgen de shows op de voet. Inmiddels staat alweer de 25e editie in de startblokken. Deze begint 7 juli en eindigt 11 juli.


 • Dinsdag 31 mei gesloten

  In verband met ons personeelsuitje zijn wij dinsdag 31 mei gesloten. Wil je een afspraak maken voor een andere...

  Dinsdag 31 mei gesloten

  In verband met ons personeelsuitje zijn wij dinsdag 31 mei gesloten. Wil je een afspraak maken voor een andere dag? Dat kan nu ook online! Klik hier en selecteer de dag, tijd en salon van jouw keuze. Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. 

  Voor een afspraak in onze salon in Dalen kun je bellen met: 0524-552111
  Voor een afspraak in onze salon in Rolde kun je bellen met: 0592-241234
 • Vanaf 1 mei online je afspraak maken!

  Natuurlijk helpen we je ook nog steeds heel graag telefonisch aan een afspraak bij Team Twins, maar 1 mei komt...

  Vanaf 1 mei online je afspraak maken!

  Natuurlijk helpen we je ook nog steeds heel graag telefonisch aan een afspraak bij Team Twins, maar 1 mei komt onze agenda online en dat betekent dat je vanaf dat moment ook heel gemakkelijk zelf je afspraak kunt inplannen.

  Hoe werkt dat dan?
  Links op onze homepage vind je vanaf 1 mei een button. Klik je op deze button dan krijg je een keuzemenu. Vervolgens word je aan de hand van enkele vragen door het menu geleid en kun je zelf een behandeling plus datum en tijd bij je favoriete styliste boeken.  

  Kom je er niet uit of heb je aanvullende vragen? Aarzel dan niet om de telefoon te pakken!
 • Bespaar tijd met onze nieuwe producten!

  What if your bad hair days were finally over? Kan dat? Geen bad hair days meer? Ja! En onze nieuwe...

  Bespaar tijd met onze nieuwe producten!  What if your bad hair days were finally over?


  Kan dat? Geen bad hair days meer? Ja! En onze nieuwe productlijn Kerasilk van Goldwell kan je daar een heel eind (zo niet helemaal!) mee op weg helpen. Sterker nog, met de producten van Kerasilk bespaar je tijd. Je ziet namelijk gelijk resultaat en ja, dat geldt voor elk haartype. Zo is er Kerasilk Reconstruct voor een rijk herstel van beschadigde lokken, Kerasilk Control voor het onder controle houden van weerbarstig haar, Kerasilk Repower voor het opladen van volume met als resultaat sterker en voller haar en Kerasilk Color voor intensieve kleur briljantie, diepe hydratatie en langdurige verandering.  

  Wil je precies weten hoe het zit met Kerasilk? Onze hairstylistes kunnen al je vragen beantwoorden!

   

 • Maak kennis met Be Relaxed - Pedicure en massages!

  Het is zover! Be Relaxed - Pedicure en Massages opent haar deuren bij Team Twins Beautycare in Dalen! Wilt u...

  Maak kennis met Be Relaxed - Pedicure en massages!

  Het is zover! Be Relaxed - Pedicure en Massages opent haar deuren bij Team Twins Beautycare in Dalen!

  Wilt u kennismaken met de behandelingen die Liandra Bos aanbiedt? Dat kan nu heel voordelig. Tot 28 mei 2016 krijgt u namelijk 30% korting op een stoelmassage, pedicure-behandeling (m.u.v. nagelreparatie) of één van de andere massages.

  Kijk voor meer informatie op www.teamtwins.nl
  Wilt u een afspraak maken? Dat kan via telefoonnummer: 06 44952727


 • Team Twins Beautycare Dalen breidt uit

  Vanaf 1 april wordt Team Twins Beautycare in Dalen versterkt door pedicure en masseuse Liandra Bos. Zij biedt uiteenlopende...

  Team Twins Beautycare Dalen breidt uit

  Vanaf 1 april wordt Team Twins Beautycare in Dalen versterkt door pedicure en masseuse Liandra Bos. Zij biedt uiteenlopende pedicure-behandelingen en diverse massages aan. Bij zowel de voetbehandelingen als de massages zorgt Liandra voor verminderingen van de klachten en een moment van ontspanning.

  Liandra: “In beide vakgebieden kom ik vaak in contact met cliënten die lichamelijk klachten hebben. Het geeft mij energie om deze mensen met een fijn, ontspannen en klachtvrij gevoel huiswaarts te laten gaan. Ik heb twee hele dankbare beroepen.”

  Naast de standaard pedicurebehandelingen kun je straks ook bij bij Liandra terecht voor o.a.:

  Hotstonemassages
  Stoelmassages
  Welness pedicure

  Alvast een afspraak maken? Dat kan binnenkort! Via www.teamtwins.nl houden we je op de hoogte.
 • Powerbruiner

  Misschien is het al opgevallen, maar sinds enkele weken hebben wij geen Powerbruiner meer bij Team Twins. N.a.v....

  Powerbruiner

  Misschien is het al opgevallen, maar sinds enkele weken hebben wij geen Powerbruiner meer bij Team Twins. N.a.v. publicaties over het negatieve effect op de gezondheid en de conditie van de huid, hebben we besloten te stoppen met de Powerbruiner. Uiteraard bieden we graag een alternatief. Daarom kun je bij Team Twins Beautycare nog steeds terecht voor een gezonde kleur maar dan met behulp van Spray tanning. Dit is een veilige manier van bruin worden in slechts 30 minuten en zonder UV stralen. De spray, in zes tinten verkrijgbaar om bij ieder huidtype een optimaal resultaat te kunnen garanderen, wordt handmatig op het lichaam gespoten. Dat betekent dat je met een egaal gebruinde huid de deur uitgaat.  

  Kijk hier voor meer informatie over spray tanning.
 • Volg ons ook op Instagram

  Onze collecties, maar ook on- en backstage beelden willen we graag zoveel mogelijk met je delen. Daarom vind je...

  Volg ons ook op Instagram

  Onze collecties, maar ook on- en backstage beelden willen we graag zoveel mogelijk met je delen. Daarom vind je ons niet alleen op Facebook en Twitter, maar ook op Instagram. Volg je ons? 


 • Agnes en Francis op Amsterdam Fashion Week

  Eerder deze maand was het werk van Agnes en Francis te zien op Amsterdam Fashion Week. Natuurlijk hebben we voor...

  Agnes en Francis op Amsterdam Fashion Week

  Eerder deze maand was het werk van Agnes en Francis te zien op Amsterdam Fashion Week. Natuurlijk hebben we voor een aantal backstage en on-stage foto's gezorgd. Klik hier!

 • Volg ons ook via Facebook

  Natuurlijk proberen we je zoveel mogelijk via de site op de hoogte te houden van het laatste nieuws, maar als we...

  Volg ons ook via Facebook

  Natuurlijk proberen we je zoveel mogelijk via de site op de hoogte te houden van het laatste nieuws, maar als we op locatie zijn gaat dat via Facebook vaak wat sneller en gemakkelijker. Wil je niks missen? (en we hebben nogal wat op stapel staan in 2016!) Volg ons dan ook via Facebook
 • We hebben weer twee Team Twins baby's erbij!

  'We' zijn twee gezonde jongens rijker! Afgelopen week zijn Sabine van Team Twins Dalen en Suzan van...

  We hebben weer twee Team Twins baby's erbij!

  'We' zijn twee gezonde jongens rijker! Afgelopen week zijn Sabine van Team Twins Dalen en Suzan van het Team Twins Beautycenter in Rolde bevallen van Ryan (3900 gram) en Lyam (ruim 4500 gram). Met beide moeders en zonen gaat het goed, al moet Sabine nog wel even een paar dagen in het ziekenhuis blijven. Wil je een kaartje sturen dan mag dat altijd via onze salons!

  Team Twins Rolde: Grolloerstraat 8, 9451 KB Rolde
  Team Twins Dalen: Kruisstraat 17, 7751 GH Dalen


  Ryan

   

  Lyam


   

 • Kom zonnen bij Twins Hair & Beauty

  Tja, één blik naar buiten en je zou denken dat het nooit meer zomer wordt. Met andere woorden de...

  Kom zonnen bij Twins Hair & Beauty

  Tja, één blik naar buiten en je zou denken dat het nooit meer zomer wordt. Met andere woorden de herfst, inclusief het bijbehorende weer, is nu echt in Nederland gearriveerd. Gelukkig bieden wij de mogelijkheid om bij te kleuren en jezelf heel even in de warmte te wentelen.

  Kom zonnen bij Twins Hair & Beauty
  6x zonnen = 7e keer gratis

  (1 munt t.w.v. 5 euro is 1 keer  8 min. zonnen, voor een zonnebanksessie kun je je melden in de kapsalon)

  Onder onze Powerbruiner kan elk huidtype verantwoord bruinen in een korte tijd.
  De Powerbruiner bevat 50 lampen en heeft aparte instelbare gezichtsbruiners.
  De cabine is voorzien van regelbare airconditioning.

  Voor het versterken van de kleur en het verzorgen van de huid, hebben wij speciale producten. Elk product levert optimale verzorging en bestaat daarnaast uit een combinatie van innovatieve bruinversnellers en bruinversterkers die de huid een mooie, diepe en lang aanhoudende bruintint verlenen.

 • D!SRUPT is de ColorZoom collectie 2016

  Gisteravond werd in hartje Las Vegas door onder anderen onze eigen Agnes de nieuwe ColorZoom 2016 collectie gepresenteerd....

  D!SRUPT is de ColorZoom collectie 2016


  Gisteravond werd in hartje Las Vegas door onder anderen onze eigen Agnes de nieuwe ColorZoom 2016 collectie gepresenteerd. Ben je benieuwd? Kijk hier naar een korte impressie!
 • Kom jij ook naar de Open Dag?

  Aanstaande zaterdag 3 oktober, organiseert Team Twins Beautycentre in Rolde een open dag. Tussen 13.00 en 17.00...

  Kom jij ook naar de Open Dag?

  Aanstaande zaterdag 3 oktober, organiseert Team Twins Beautycentre in Rolde een open dag. Tussen 13.00 en 17.00 uur ben je van harte uitgenodigd om kennis te maken met onze vier beauty-experts. Ontdek welke behandelingen zij kunnen bieden, laat je verwennen tijdens een van de demonstraties én maak kans op een Beauty & Wellness arrangement ter waarde van 200 euro! 

  Uiteraard staan er hapjes en drankjes klaar en de eerste 20 bezoekers ontvangen een leuke goodiebag met acties en fijne producten. 

  We zien je graag, zaterdagmiddag aan de Grolloërstraat 6 in Rolde. 


 • In de startblokken voor Las Vegas!

  Een aantal hairstylisten van Team Twins Rolde en Team Twins Dalen staat in de startblokken om naar Las Vegas te...

  In de startblokken voor Las Vegas!

  Een aantal hairstylisten van Team Twins Rolde en Team Twins Dalen staat in de startblokken om naar Las Vegas te vliegen voor één van de grootste kappersevenementen ter wereld. Harma Renting, eigenaresse van Team Twins, zal daar komend weekend jureren tijdens een belangrijke internationale kapperswedstrijd: Global Zoom 15. Hairstyliste Agnes Westerman is al eerder in de Amerikaanse stad om een grote show voor te bereiden waarin de nieuwe haartrends van 2016 worden getoond. Een klein internationaal team bepaalt wereldwijd deze haartrends. Westerman is als global master al langer onderdeel van dit team.

  Agnes en Harma worden vergezeld door collega’s Lisette Schuiling en Francis Kok. Zij deden dit jaar mee aan de nationale variant van Global Zoom 15. Beide kappers wisten elk in een andere categorie een tweede plek te behalen die hen het ticket naar Las Vegas opleverde.

  Met vier afgevaardigden is Team Twins sterk vertegenwoordigd tijdens het groots opgezette evenement. Harma Renting: “De beste en meest creatieve kappers ter wereld komen deze week bijna allemaal naar Las Vegas. Het is elke keer weer ontzettend leuk om te zien hoe ze het doen tijdens de wedstrijd en met welke creatieve kleur- knip- en stylecombinaties ze op jacht gaan naar de winst. Dat levert ons natuurlijk ook weer inspiratie op voor in onze salons. Daarnaast is de show waar Agnes aan werkt altijd een groot hoogtepunt waar we ons allemaal enorm op verheugen.” Agnes Westerman: “Wij zijn ervan overtuigd dat alles tot in het kleinste detail bij elkaar moet komen in een kapsel: coupe, kleur en vorm. Het is dan ook ieder jaar weer een fantastische uitdaging om de nieuwste modetrends te vertalen naar ons vak. Zeg maar van Haute Couture naar Haute Coiffure.”


 • Zwangerschapsverlof voor Sabine Bos

  Omdat Sabine in november haar kindje verwacht is ze vanaf 5 september met zwangerschapsverlof. Vanaf medio februari...

  Zwangerschapsverlof voor Sabine Bos

  Omdat Sabine in november haar kindje verwacht is ze vanaf 5 september met zwangerschapsverlof. Vanaf medio februari is ze weer terug in de salon. Zodra de nieuwste Team Twins baby is geboren laten we het natuurlijk even weten! 


 • Lisette en Francis naar Las Vegas!

  Francis Kok en Lisette Schuiling zijn genomineerd voor de Color Zoom Challenge 2015! Bij deze wedstrijd gaat...

  Lisette en Francis naar Las Vegas!

  Francis Kok en Lisette Schuiling zijn genomineerd voor de Color Zoom Challenge 2015!

  Bij deze wedstrijd gaat het om de fijne kneepjes van het kleuren. Heb je die kneepjes in de vingers, dan kun je met een eigen 'ontwerp' meedoen aan de wedstrijd. Per categorie worden vervolgens drie deelnemers genomineerd. Dit gebeurt door een nationale jury. Gisteravond hebben zij hun keuzes bekendgemaakt. Een internationale jury buigt zich nu over die keuzes. Uiteindelijk is het de internationale jury die eind juli bepaalt wie van de genomineerden wint en wie dus ons land mag vertegenwoordigen in Las Vegas. 

  Lisette en Francis zijn beide in een andere categorie genomineerd, dus wie weet staan ze straks samen op dat podium in Sin City. Ze kunnen er in ieder geval een gokje wagen, want het genomineerd zijn leverde al een volledig georganiseerde reis naar Las Vegas op. Uiteraard zijn ze dan ook te gast tijdens de grote internationale Color Zoom finale. Maar dat is pas in oktober, nu eerst afwachten of ze in Las Vegas ook nog aan het werk moeten! De uitslag volgt eind juli. 

  Voor Francis is dat grote Color Zoom podium overigens geen onbekend terrein. In 2013 stond ze in de internationale finale in Los Angeles. Daar werd ze toen derde. 

  Dit is het werk van Francis:


  Francis Kok

  Dit is het werk van Lisette:


 • De foto's staan online!

  De foto's van onze make overs staan online! Je vindt ze hier. 

  De foto's staan online!

  De foto's van onze make overs staan online! Je vindt ze hier
 • Make-overs groot succes

  Zoals we eerder al meldden was onze make-overactie weer een groot succes. De deelnameformulieren werden massaal...

  Make-overs groot succes

  Zoals we eerder al meldden was onze make-overactie weer een groot succes. De deelnameformulieren werden massaal ingevuld en onze facebookpagina werd volop geliked. Afgelopen maandag was de grote dag. Natuurlijk laten we jullie binnenkort meer voor- en nafoto's zien, maar deze preview wilden we jullie niet onthouden! 

 • De winnaars zijn bekend!

  Een tijdje geleden maakten we bekend dat we dit jaar weer make-overs gaan doen. Jullie vulden massaal de...

  De winnaars zijn bekend!

  Een tijdje geleden maakten we bekend dat we dit jaar weer make-overs gaan doen. Jullie vulden massaal de aanmeldingsformulieren in, dank daarvoor! Gisteravond hebben we de winnaars getrokken, dus hoogste tijd om de namen bekend te maken! 

  De make-overs vinden maandag 13 april plaats en worden mede mogelijk gemaakt door Kooskamst Coevorden (kamstmode.nl), Blom Mode Assen (blommode.nl), visagiste Darien Touma (dma-fashion.com) en fotograaf Petra Holland (petraholland.nl). 

  De winnaars van een knipbon zijn

  Rolde

  Marije Telgen, Rolde
  Wieb Vos, Anderen

  Dalen
  Rieki Drent, Dalen
  Erwin Moddejongen


  De winnaars van een knip- en kleurbon zijn

  Rolde
  Dimphy Hoitzing, Rolde
  Dea Hubers, Rolde

  Dalen
  Geertje Meppelink, Dalen
  Martine van de Griend, Dalen

  En dan, de winnaars van onze grote make-overs inclusief professionele fotoshoot:

  Rolde
  Rinske Creemers, Anderen
  Meia Schutrup, Rolde
  Nathalie Steman, Schoonloo
  Hennie Uiterwijk, Loon
  José Mulder, Rolde

  Dalen
  Hennie Borgman, Dalen
  Ellen Vierveijzer, Veenoord
  Paula Pieterse, Wachtum
  Ciska de Rudder, Dalen (Facebook-winnaar)
  Christiana Voppen, Nieuw-Schoonebeek (Facebook-winnaar)

  Allemaal gefeliciteerd namens beide teams!

 • Je maakt nog een paar dagen kans!

  We naderen de spannende ontknoping van onze make-over actie! Volgende week gaan we de winnaars bekendmaken. Dat...

  Je maakt nog een paar dagen kans!

  We naderen de spannende ontknoping van onze make-over actie! Volgende week gaan we de winnaars bekendmaken. Dat betekent dat je nog een paar dagen kans maakt. Wil je meedingen naar een make-over door ons team inclusief een professionele fotoshoot? Bij de balie van onze salons in Dalen en Rolde liggen inschrijfformulieren. Laat je gegevens op zo'n formulier achter en je bent in de race. Meedoen kan ook via onze facebookpagina
 • Ben jij werkzaam in de beauty & lifestyle branche?

  Heb jij een baan in de beauty en lifestyle branche en droom je er al langer van om eigen baas te worden? Of ben...

  Ben jij werkzaam in de beauty & lifestyle branche?

  Heb jij een baan in de beauty en lifestyle branche en droom je er al langer van om eigen baas te worden? Of ben je al zelfstandig ondernemer en toe aan een volgende stap? Team Twins Hair & Beauty in Rolde wil enthousiaste professionals in de branche een kans geven om voor zichzelf te beginnen of om hun al bestaande onderneming naar een volgende fase te brengen.

  Harma Renting, eigenaresse van Team Twins Hair & Beauty in Rolde: ‘In de beauty branche lopen heel veel enthousiaste professionals rond die steengoed zijn in hun werk. Veel van hen hebben de ambitie om voor zichzelf te beginnen, maar ze weten vaak niet goed welke wegen ze moeten bewandelen. Daarnaast heb je een grote groep zzp’ers die nu nog vanuit huis werkt en graag verder wil groeien, maar de financiële risico’s van een bedrijfspand te groot vindt. Heel begrijpelijk natuurlijk, maar tegelijkertijd ook jammer dat ze de kans niet krijgen.’

  Een kans die de zussen Harma en Gea Renting vijfentwintig jaar geleden wel kregen. Een goed ondernemingsplan was de eerste belangrijke stap. Daarna duurde het niet lang voordat de deuren van de kapsalon in Dalen open konden. De salon groeide al snel uit tot een sterk merk en een kweekvijver voor jonge hairstylisten. Harma Renting: ‘We leiden al jaren met heel veel plezier jonge kapsters op tot creatieve hairstylisten. We hebben gemerkt hoe leuk het is om mensen, die een grote liefde voor hun vak hebben, op weg te helpen. Ook op zakelijk gebied.’

  "We hopen andere enthousiaste ondernemers in het zadel te helpen" 

  Inmiddels bestaat de formule van Team Twins uit een combinatie van  kapsalon en beautycentre en hebben Harma en Gea ook alweer enkele jaren een tweede vestiging in Rolde. Gea: ‘Wij gaan het aanbod in onze beautysalon in Rolde uitbreiden, want het pand heeft ontzettend veel mogelijkheden. Eigenlijk kwam toen al heel snel het idee om professionals uit de branche de mogelijkheid te bieden hun onderneming bij ons op te starten. Voor zzp’ers die nu nog vanuit huis werken, is het een mooie kans om hun bedrijf voort te zetten op een A-locatie, in een pand voorzien van alle gemakken. Daarnaast werkt het natuurlijk heel inspirerend wanneer je omringd bent door andere enthousiaste ondernemers.’

  Harma: ‘De locatie in het centrum van Rolde is natuurlijk heel gunstig. We hebben geprobeerd de onkosten zo laag mogelijk te houden. Daarnaast is de huur inclusief advertenties en andere vormen van marketing. We bieden naar wens gratis coaching aan bij het opstarten van de onderneming en we verzorgen praktische workshops, bijvoorbeeld op het gebied van PR en klantgericht werken. Door samen met de kapsalon arrangementen aan te bieden heb je de kans om snel je klantenkring uit te breiden. We hopen zo andere enthousiaste ondernemers in het zadel te helpen. Je kunt dan denken aan schoonheidsspecialistes, specialistes PMU, specialistes voor huidverbetering, nagelstylistes, pedicures, fysiotherapeuten, diëtistes. Zolang het binnen beauty en lifestyle past staan we open voor alle ideeën.’

  Ben je geïnteresseerd stuur dan een e-mail naar rolde@teamtwins.nl t.a.v. H. Renting. Wij informeren je dan graag verder.  
 • Je maakt weer kans op een make-over!

  Ben jij toe aan een compleet nieuwe look? Dat komt goed uit, want na een jaartje afwezigheid gaan we dit voorjaar...

  Je maakt weer kans op een make-over!

  Ben jij toe aan een compleet nieuwe look? Dat komt goed uit, want na een jaartje afwezigheid gaan we dit voorjaar weer een grote make-overdag organiseren voor zes gelukkige winnaars/winnaressen.

  Wil jij kans maken op een complete make-over inclusief professionele fotoshoot? Bij de balie in onze salons in Rolde en Dalen liggen aanmeldformulieren klaar. Meedoen via Facebook kan ook, klik dan hier!

 • In februari zijn we weer compleet

  De afgelopen maanden vlogen de beschuiten met muisjes ons om de oren met dank aan de geboorte van Suze, Mila en...

  In februari zijn we weer compleet

  De afgelopen maanden vlogen de beschuiten met muisjes ons om de oren met dank aan de geboorte van Suze, Mila en Pip. Agnes is inmiddels weer aan het werk in Dalen en in Rolde staan Francis en Monique weer in de startblokken.  

  Vanaf woensdag 4 februari kun je weer bij Monique terecht en vanaf dinsdag 24 februari is Francis weer op de werkvloer. Eind februari is Team Twins dus weer compleet! 

  Voor afspraken kun je contact opnemen met onze salons: 

  Dalen 0524-552111
  Rolde 0592-241234


 • Happy New Year!

  Namens alle hairstylisten van Team Twins willen we jou een heel gelukkig en gezond 2015 wensen. Vanaf deze week...

  Happy New Year!

  Namens alle hairstylisten van Team Twins willen we jou een heel gelukkig en gezond 2015 wensen. Vanaf deze week kun je weer een jaar lang bij ons terecht voor de beste kleur- en stijladviezen. Alleen even 'de puntjes' of toe aan iets totaal anders? Stap binnen, wij helpen je verder! 

  Maak er een fantastisch jaar van! 


 • Chantal Mastercolorist

  Chantal is sinds afgelopen week Mastercolorist. Zij heeft het speciale opleidingstraject van Goldwell met glans...

  Chantal Mastercolorist

  Chantal is sinds afgelopen week Mastercolorist. Zij heeft het speciale opleidingstraject van Goldwell met glans doorstaan en afgerond en mag zich nu officieel kleurexpert noemen. Van advies tot voorbereiding, behandeling, styling en verzorgingsadviezen voor thuis, Chantal heeft alle kennis en vaardigheden in huis om onze klanten verder te helpen met specifieke kleurwensen en -behandelingen. Wij zijn trots dat opnieuw een hairstylist van Team Twins deze titel heeft gehaald.

  Enne, onze Iris schitterde tijdens de eindfase van het opleidingstraject als prachtig model. 
  Overigens zijn Iris en Manou ook druk bezig met de opleiding tot Mastercolorist. We houden jullie op de hoogte! 


 • Babynieuws!

  We hebben weer babynieuws! In tweevoud zelfs deze keer, want Francis en Monique zijn allebei moeder geworden. Monique...

  Babynieuws!

  We hebben weer babynieuws! In tweevoud zelfs deze keer, want Francis en Monique zijn allebei moeder geworden. Monique is 21 november bevallen van dochter Mila en ook Francis heeft een meisje gekregen. Zij is zaterdag 6 december bevallen van dochter Pip. 'We kunnen over twintig jaar met een gerust hart het bejaardenhuis in', aldus Twins-eigenaresse Harma Renting, 'opvolging genoeg!' 


  Mila, het dochtertje van Monique.Francis met dochtertje Pip.
 • Duizend euro voor Look Good Feel Better!

  In oktober vierden we ons driejarig bestaan in Rolde met een speciale actie om geld in te zamelen voor Look Good...

  Duizend euro voor Look Good Feel Better!

  In oktober vierden we ons driejarig bestaan in Rolde met een speciale actie om geld in te zamelen voor Look Good Feel Better. Deze stichting organiseert workshops met praktische, positieve informatie en adviezen over uiterlijke verzorging voor vrouwen met kanker. Die workshops worden gratis aangeboden aan patiënten, onder andere in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, maar de organisatie ervan is afhankelijk van donaties.

  Vrijdag 17 oktober werd er in onze salon in Rolde door vier kapsters geknipt voor Look Good Feel Better. Chantal, assistent bedrijfsleider Team Twins Rolde: “We hebben speciaal een extra knipkracht ingezet. Zo’n 64 mensen namen plaats in één van de kappersstoelen. Ook doneerden we een gedeelte van de omzet van de haarkleuringen die dag en hebben we productpakketjes verkocht voor Look Good Feel Better. In totaal verzamelden we zo rond de negenhonderd euro en dat bedrag heeft de kapsalon uiteindelijk aangevuld tot duizend euro. De actie voelde goed en het was heel leuk om te doen!” 

  Deze week werd de cheque met dat mooie bedrag officieel overhandigd aan oncologieverpleegkundige Yvonne Schut. Yvonne organiseert in samenwerking met Look Good Feel Better vier keer per jaar de workshops in het Wilhelmina Ziekenhuis.
  Het was Yvonne, zelf klant bij ons, die dit doel opperde: “Elk jaar is het weer lastig om het geld voor de Look Good Feel Better-workshops bij elkaar te krijgen. Toen ik een tijd geleden geknipt werd bij de kapsalon, vertelde bedrijfsleider Francis mij dat zij het driejarig bestaan van de salon graag wilde vieren met een knipactie voor een goed doel. Toen noemde ik voorzichtig Look Good Feel Better.”

  Chantal: “We hebben regelmatig klanten die ervaring hebben met haaruitval door chemokuren. Dat doet echt iets met mensen en hun zelfvertrouwen. Look Good Feel Better helpt kankerpatiënten om er toch goed uit te zien ondanks hun ziekte, dat sprak ons erg aan en het goede doel past in onze branche”, legt ze uit. “Ook wilden we graag iets doen waarbij de opbrengst besteed zou worden binnen de regio. Zo besloten we uiteindelijk dat we het geld aan het WZA wilden doneren.”

  In februari staat er weer een nieuwe workshop over uiterlijke verzorging bij kanker op het programma in het WZA. Kijk voor meer info op www.lookgoodfeelbetter.nl.


 • Team Twins presenteert..

  Meerdere keren per jaar geeft Team Twins een presentatie voor collega-kappers, maar in het najaar vindt altijd...

  Team Twins presenteert..

  Meerdere keren per jaar geeft Team Twins een presentatie voor collega-kappers, maar in het najaar vindt altijd het grote seminar van Team Twins voor Goldwell plaats. Het werd weer een show vol nieuwe technieken, stijlvolle creaties en de laatste trends. Benieuwd hoe het achter de schermen en op het podium ging? Bekijk hier de foto's. 


 • Dit zijn de trends voor 2015

  Het hele jaar door houden de Color Masters van Goldwell, waaronder onze eigen Agnes Westerman, de trends nauwlettend...

  Dit zijn de trends voor 2015

  Het hele jaar door houden de Color Masters van Goldwell, waaronder onze eigen Agnes Westerman, de trends nauwlettend in de gaten. Wil jij alvast weten wat 2015 gaat betekenen op het gebied van hairstyling, kijk dan naar het onderstaande filmpje waarin o.a. Neil Barton, Agnes en John Simpson je uitleggen waar het om zal draaien volgend jaar.  


 • Team Twins Rolde knipt voor goed doel van Wilhelmina Ziekenhuis

  De hairstylisten van kapsalon Team Twins in Rolde gaan vrijdag 17 oktober een dag lang knippen voor het goede doel...

  Team Twins Rolde knipt voor goed doel van Wilhelmina Ziekenhuis

  De hairstylisten van kapsalon Team Twins in Rolde gaan vrijdag 17 oktober een dag lang knippen voor het goede doel ‘Look Good Feel Better’. Deze organisatie organiseert workshops met praktische, positieve informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker. Het uiteindelijke bedrag zal worden gedoneerd aan het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zij bieden deze workshops gemiddeld vier keer per jaar geheel gratis aan, maar zijn daarbij wel afhankelijk van donateurs.

  Eind oktober is het drie jaar geleden dat Team Twins haar vestiging in Rolde opende. Al langer speelde de wens om dit op een speciale manier te vieren. Francis Kok, bedrijfsleider van de kapsalon in Rolde: ‘We kwamen al snel tot de conclusie dat we ons heel graag willen inzetten voor het goede doel en dan bij voorkeur een doel in onze regio. De ziekte kanker komt regelmatig ter sprake bij ons in de kappersstoel, want eigenlijk iedereen heeft er direct of indirect wel mee te maken. In de gesprekken merken we hoe belangrijk het uiterlijk is, juist als je er door ziekte of een behandeling minder goed uitziet. Het geeft een stukje zelfvertrouwen terug.’ 

  ‘Look Good Feel Better past natuurlijk heel goed bij ons als kapsalon en het Wilhelmina Ziekenhuis kan het geld goed gebruiken voor de financiering van de workshops. We kennen een aantal verhalen van vrouwen die hebben meegedaan en de reacties zijn eigenlijk allemaal hetzelfde: niemand wil er ziek uitzien. Look Good Feel Better helpt daarbij.’

  Dinsdag 14 oktober gaat de actieweek bij Team Twins in Rolde van start met als speciaal hoogtepunt van de actie vrijdag 17 oktober. Op deze dag zal het team, vier vrouwen sterk, een dag lang knippen voor het goede doel. Francis: ‘Wij doneren het hele knipbedrag, 27 euro, aan het doel. We proberen nu om zoveel mogelijk knipafspraken voor de 17e te krijgen. Daarnaast staat er een glazen fooienpot waar klanten een donatie in achter kunnen laten en we verkopen de hele week leuke productpakketjes voor €7,50. De totale opbrengsten hiervan komen ook op de rekening van het Wilhelmina Ziekenhuis terecht zodat zij nieuwe workshops kunnen organiseren.’

  Voor meer informatie over Look Good Feel Better kun je terecht op  www.lookgoodfeelbetter.nl. Wil je een knipafspraak maken voor vrijdag 17 oktober, bel dan met de salon:  0592 241234. www.teamtwins.nl.


 • Een kleintje erbij!

  We hebben geweldig nieuws! Agnes is afgelopen week moeder geworden van een prachtige dochter met de mooie naam...

  Een kleintje erbij!

  We hebben geweldig nieuws! Agnes is afgelopen week moeder geworden van een prachtige dochter met de mooie naam Suze. Suze weegt 7 pond en ze doet het goed. Ook met de trotse ouders gaat het goed. 

  Gefeliciteerd Hans en Agnes!!


 • Simone wint de KMS fiets!

  De afgelopen weken maakte je bij Team Twins kans op een hippe KMS Streetbike. Bij aankoop van een KMS California...

  Simone wint de KMS fiets!

  De afgelopen weken maakte je bij Team Twins kans op een hippe KMS Streetbike. Bij aankoop van een KMS California product ontving je een deelnamekaart die je ingevuld met naam en adres in onze salons kon achterlaten. Uit alle deelnemers werd Simone als winnaar gekozen. De stoere fiets staat inmiddels bij haar in de garage! Gefeliciteerd! 


 • Nieuwe collega's!

  In verband met maar liefst drie zwangerschappen zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met het zoeken naar...

  Nieuwe collega's!

  In verband met maar liefst drie zwangerschappen zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met het zoeken naar de perfecte vervanger en twee leergierige stagiaires. Die hebben we gevonden! We stellen onze nieuwe collega's graag aan je voor. Klik hier. 
 • Volg ons op FB of Twitter

  Volg ons ook op Facebook en Twitter, want we geven regelmatig leuke prijzen weg. Dat gaat heel simpel: bezoek onze...

  Volg ons op FB of Twitter

  Volg ons ook op Facebook en Twitter, want we geven regelmatig leuke prijzen weg. Dat gaat heel simpel: bezoek onze Facebookpagina (klik hier), like onze pagina en deel de winactie! Ben jij een echte Twitteraar? Ook via Twitter maak je kans. Volg ons (klik hier) en retweet de winactie. 

  Net als op de site vind je op Facebook en Twitter ook onze kortingsacties terug. Én we houden je zoveel mogelijk live op de hoogte van onze opdrachten in het buitenland of evenementen als de Coiffure Awards.  


 • Actie(s)! (kans op een fiets!)

  We doen er alles aan om jou de zomer in stijl te laten beleven. Daarom regent het momenteel leuke aanbiedingen...

  Actie(s)! (kans op een fiets!)

  We doen er alles aan om jou de zomer in stijl te laten beleven. Daarom regent het momenteel leuke aanbiedingen in onze salons. Zo geven we flinke kortingen op producten weg, krijg je bij aankoop ook een leuk cadeautje én je maakt kans op een fiets! 

  Dit zijn onze aanbiedingen van dit moment:

  Je haar krijgt tijdens de warme zomermaanden best veel te verduren: zon, zee (lees: zout), chloor, noem maar op. Het verdient dus best een beetje extra aandacht en verzorging. Goldwell heeft daarom een speciale After sun-lijn in een handige travelset met heerlijke after sun producten incl. een lipverzorgende balsem en een gratis reistasje. De hele reisset is nu bij ons verkrijgbaar voor maar 
  € 12,95. 
  Wil jij deze zomer op een hippe fiets de straat op? Bij ons maak je kans op een KMS Streetbike. Bij aankoop van een KMS California product krijg je een deelnamekaartje. Vul deze in en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van de fiets! 


 • Summertime! Team Twins Voordeelactie!

  Officieel duurt het nog welgeteld 12 dagen, maar onofficieel is de zomer natuurlijk allang begonnen. De zon...

  Summertime! Team Twins Voordeelactie!

  Officieel duurt het nog welgeteld 12 dagen, maar onofficieel is de zomer natuurlijk allang begonnen. De zon staat regelmatig stralend aan de hemel en de vakantie ligt in het verschiet. Laat je drukke agenda het overdag niet toe om alvast een beetje bij te kleuren en je huid zo voor te bereiden op een reis naar één van de mediterrane landen? Maak dan gebruik van onze voordeelactie! 

  Lever 400 voordeelpunten in en ontvang 50% korting op een zonnebankkaart!

  Hoe werkt het?

  Ben jij in het bezit van een Team Twins Voordeelpas (vraag ernaar bij de kassa!) dan ontvang je na elke behandeling punten van ons. Deze worden bij het afrekenen op je pas gezet. Je kunt zo sparen voor verschillende kortingen of gratis producten (klik hier voor meer info over de kortingen). Speciaal voor deze zomer hebben wij een aantrekkelijke zonactie voor je. Tegen inlevering van 400 voordeelpunten krijg je van ons 50% korting op een zonnebankkaart.
   

  Je betaalt € 15,- i.p.v. € 30,- voor maar liefst 7 sessies onder onze power bruiner! 

  Met onze power bruiner kun je verantwoord bruinen in slechts 8 minuten. De power bruiner heeft 50 lampen en apart instelbare gezichtsbruiners. Uiteraard is de cabine voorzien van airconditioning. 
   

  Zonnen kan zonder afspraak
  (zon je voor het eerst bij ons, meld je dan even in de kapsalon voor een persoonlijk advies) 

  Heb je nog vragen? Onze haarstylisten informeren je graag!

 • Team Twins in de run voor Leukste Kapper!

  Team Twins doet mee in de Verkiezing van de Leukste Kapsalon! Dat is natuurlijk helemaal te gek! Met behulp van...

  Team Twins in de run voor Leukste Kapper!

  Team Twins doet mee in de Verkiezing van de Leukste Kapsalon! Dat is natuurlijk helemaal te gek! Met behulp van jouw (gratis) stem kunnen we winnen. Daarnaast krijgen we met behulp van de door jou gegeven (anonieme) informatie een goed beeld van wat jij als klant van onze salon vindt.

  Stemmen kan hier: http://www.kapsalonvanhetjaar.nl/selecteer/dv/twinshairenbeauty


 • Groot succes voor Team Twins Rolde

  Francis Kok en Monique Huisjes hebben tijdens het prestigieuze Coiffure Award Gala zondag in de RAI in Amsterdam...

  Groot succes voor Team Twins Rolde

  Francis Kok en Monique Huisjes hebben tijdens het prestigieuze Coiffure Award Gala zondag in de RAI in Amsterdam respectievelijk een tweede en derde plaats weten te bemachtigen. Ze wonnen de prijzen in de categorie Dameskapsels Regio Noord en Hair Color Technician of the Year.

  De Coiffure Awards worden gezien als de Oscars voor kappers. Het zijn dan ook de belangrijkste kappersprijzen die Nederland kent. Onder toeziend oog van de crème de la crème van de Nederlandse mode-industrie, maakte gastvrouw Anouk Smulders per categorie de top drie van beste kappers bekend. Onder hen Francis Kok en Monique Huisjes van Team Twins in Rolde. Francis werd tweede in de categorie Dames Regio Noord met haar zwart-wit serie. Monique werd derde in de categorie Hair Color Technician of the Year. Zij maakte een collectie waarin prachtige kleuren roze de boventoon voeren.

  Tijdens het gala gaf Agnes Westerman van zustersalon Team Twins in Dalen een grootse haarfashionshow. Agnes werd vorig jaar tijdens het gala uitgeroepen tot Kapper van het Jaar. • Coiffure Awards 2014: Volg ons live!

  And the winner is... Het is het weekend van de Coiffure Awards!! Wie gaat er met een trofee naar huis? We weten...

  Coiffure Awards 2014: Volg ons live!

  And the winner is...

  Het is het weekend van de Coiffure Awards!! Wie gaat er met een trofee naar huis? We weten het binnen nu en 24 uur, want dan is het zover! Zondagavond, het Coiffure Award Gala 2014. Zoals je misschien wel weet zijn Francis, Monique en Agnes genomineerd. Samen maken ze kans op zes awards. Omdat Agnes vorig jaar Kapper van het jaar is geworden, is het aan haar om tijdens deze editie van het gala een grote hair/fashionshow te geven. Natuurlijk is het hele team erbij en natuurlijk zorgen we dat jij er ook een beetje bij kunt zijn. Volg onze updates live vanuit de RAI in Amsterdam via Facebook! Mooie jurken, kapsels, winnaars, BN'ers: via Facebook zorgen we dat je niets, maar dan ook niets hoeft te missen!

  Duik samen met ons in de wereld van Coiffure!

  Bij deze onze nominaties nog even op een rijtje:


  Agnes Westerman: Avant Garde


  Monique Huisjes: Dames regio Noord


  Agnes Westerman: Dames regio Noord


  Francis Kok: Dames regio Noord, deze collectie maakt ook kans op de Consumer Award


  Agnes Westerman: Heren regio noord

 • Stem op Francis!

  Aanstaande zondag zijn de jaarlijkse Coiffure Awards. Zoals je al eerder kon lezen heeft Team Twins maar liefst...

  Stem op Francis!

  Aanstaande zondag zijn de jaarlijkse Coiffure Awards. Zoals je al eerder kon lezen heeft Team Twins maar liefst zes nominaties op haar naam gekregen en daar zijn we trots op!! Eén van die nominaties is voor de Consumer Award. Francis haar damescollectie is kanshebber op die Consumer Award. maar het publiek bepaalt! Dit betekent dat jouw stem Francis aan die felbegeerde award kan helpen. Hoe het in zijn werk gaat lees je in de onderstaande flyer. Wil je meehelpen, dit is de link waar je kunt stemmen! http://www.coiffureaward.nl/stemenwin

  Stem op Francis


 • Problemen met de e-mail!

  We zijn erachter gekomen dat we niet alle berichten binnenkrijgen die via het contactformulier of de e-mailadressen...

  Problemen met de e-mail!

  We zijn erachter gekomen dat we niet alle berichten binnenkrijgen die via het contactformulier of de e-mailadressen rolde@teamtwins.nl en dalen@teamtwins.nl zijn verstuurd. Het kan dus zijn dat je geen antwoord op je vraag of opmerking hebt gekregen. Onze excuses hiervoor. Uiteraard proberen we dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Tot die tijd kun je altijd telefonisch bij ons terecht of stap even bij ons binnen in Rolde of Dalen. 
 • Zes nominaties voor Team Twins

  Team Twins Rolde en Team Twins Dalen zijn vandaag elk drie keer genomineerd voor een Coiffure Award. Monique Huisjes...

  Zes nominaties voor Team Twins

  Team Twins Rolde en Team Twins Dalen zijn vandaag elk drie keer genomineerd voor een Coiffure Award. Monique Huisjes is genomineerd in de categorie Haircolor. Francis Kok is genomineerd in de categorie Dames Regio Noord en ze maakt kans op de Consumer Award. Agnes Westerman is genomineerd in de categorieën Heren, Dames Regio Noord en Avant Garde.

  Stemmen op Francis kan hier.  

  De uitreiking van de awards vindt plaats op zondag 11 mei tijdens het Coiffure Award Gala 2014. Tijdens het gala geeft Agnes, Kapper van het jaar 2013, een show.

  De komende weken en tijdens het gala houden we je uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen. Volg ons ook op Twitter en Facebook voor het laatste nieuws.   

  Avant Garde Agnes
  Color Monique
  Dames Agnes
  Dames Francis
  Heren Agnes

 • ColorZoom Event in Amsterdam

  Zondagavond vindt in de Westergasfabriek in Amsterdam het ColorZoom Event van Goldwell plaats. Onze Francis zit...

  ColorZoom Event in Amsterdam

  Zondagavond vindt in de Westergasfabriek in Amsterdam het ColorZoom Event van Goldwell plaats. Onze Francis zit in het creatieve team van ColorZoom Nederland. Dit team laat tijdens het event de nieuwste haartrends van ColorZoom zien. Agnes presenteert de avond. 

  19.30 uur Start
  20.00 uur HairFashion Show Let's Party
  21.00 uur After Party

  Alleen toegang met een entreebewijs verkrijgbaar via de ColorZoom sales consultants. 

  ColorZoom Event Amsterdam
 • Styling-Voordeel-Weken!

  Ook in maart en april blijven we nog even strooien met kortingen. Deze keer op de KMS Stylingproducten die we ook...

  Styling-Voordeel-Weken!

  Ook in maart en april blijven we nog even strooien met kortingen. Deze keer op de KMS Stylingproducten die we ook gebruiken in onze salons. Je krijgt maar liefst 20% korting op KMS California Hairplay of Hairstay producten naar keuze. Heb je vragen over het gebruik van de producten, vergeet ze dan niet te stellen aan één van de hairstylisten! We helpen je graag verder.      
 • Onze heropeningsactie!

  In de maand februari delen wij in onze salon in Dalen bij iedere behandeling cadeaubonnen uit t.w.v. €5,-....

  Onze heropeningsactie!

  In de maand februari delen wij in onze salon in Dalen bij iedere behandeling cadeaubonnen uit t.w.v. €5,-. Deze bonnen zijn tot 30 april 2014 vrij te besteden bij een volgend bezoek aan onze salon. 

  Bel voor een afspraak of voor meer informatie met 0524 552111  
 • Het eindresultaat

  Het is gelukt! In drie weken tijd hebben we met z'n allen een complete make-over van onze salon in Dalen kunnen...

  Het eindresultaat

  Het is gelukt! In drie weken tijd hebben we met z'n allen een complete make-over van onze salon in Dalen kunnen realiseren. Iedereen heeft keihard gewerkt zodat we vanavond klokslag 18.30 uur de vernieuwde kapsalon kunnen (her)openen. Zoals we al eerder lieten weten bent u/ben jij van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje te komen nemen. We houden Open Huis van 18.30 uur tot 21.00 uur. Maar voor het zover is, hier alvast een klein voorproefje van wat je kunt verwachten. 

  Tot vanavond aan de Kruisstraat 17 in Dalen! (oja, vergeet niet ons nieuwste blog te lezen en vooral te bekijken. Team Twins werkte gisteren voor de gelegenheid namelijk in een aangepast tenue) 

 • Kom je ook?

  Via deze weg willen we u/jou van harte uitnodigen voor een kijkje in onze vernieuwde kapsalon in Dalen. Maandagavond...

  Kom je ook?

  Via deze weg willen we u/jou van harte uitnodigen voor een kijkje in onze vernieuwde kapsalon in Dalen. Maandagavond 27 januari van 18.30 uur tot 21.00 uur houden we Open Huis. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje laten we graag zien wat er de afgelopen weken allemaal in ons pand aan de Kruisstraat 17 gebeurd is. 

 • Gelukkig nieuwjaar!!

  Wij willen jou en u een fantastisch 2014 toewensen. Ook in het nieuwe jaar heten we jullie natuurlijk van harte...

  Gelukkig nieuwjaar!!

  Wij willen jou en u een fantastisch 2014 toewensen. Ook in het nieuwe jaar heten we jullie natuurlijk van harte welkom in onze salons in Rolde en Dalen. Benieuwd naar onze plannen voor 2014? In de blogs houden we jullie op de hoogte van alles wat er voor en achter de schermen gebeurt. En dat is nogal wat. Een verbouwing in Dalen bijvoorbeeld! Direct na de kerstdagen zijn we begonnen met het strippen van de salon. Alles is eruit gesloopt! Dan zie je pas echt hoe groot de salon daadwerkelijk is. Ondertussen is Team Twins gewoon aan het werk. Achter het pand aan de Kruisstraat 17 in Dalen hebben wij een prachtige unit ingericht waarin we vanaf 7 januari tijdelijk ons onderkomen hebben gevonden. Naar verwachting is de verbouwing eind januari klaar. Foto's en meer info vind je hier
 • Maandag 23/12 open!

  Onze salon in Dalen is hoognodig aan een make-over toe, daarom gaan we verbouwen! Dit betekent dat we in het nieuwe...

  Maandag 23/12 open!

  Onze salon in Dalen is hoognodig aan een make-over toe, daarom gaan we verbouwen! Dit betekent dat we in het nieuwe jaar een paar dagen dicht zijn en wel op 1, 2, 3 en 4 januari. Om te zorgen dat we voor die tijd nog zoveel mogelijk klanten een feestelijke look kunnen geven, zijn we maandag 23 december open. Mocht het nodig zijn dan komt maandag 30 december daar nog bij. Houd voor meer info de site in de gaten! 

  Vanaf dinsdag 7 januari kun je weer bij ons terecht op de gebruikelijke dagen. De verbouwing zal enkele weken in beslag nemen; in deze periode werken we in een speciaal ingerichte en heerlijk verwarmde unit.   

  Wil je meer informatie neem dan gerust contact met ons op!


 • Twee jaar Rolde!

  Vandaag zitten we op de kop af alweer twee jaar in Rolde! Wat hebben we met z'n allen hard gewerkt om er een...

  Twee jaar Rolde!

  Vandaag zitten we op de kop af alweer twee jaar in Rolde! Wat hebben we met z'n allen hard gewerkt om er een geweldig mooie zaak van te maken. We zijn er dan ook ontzettend trots op. Stilzitten is niet echt iets voor ons, dus hebben we de tekentafel maar weer in gebruik genomen. Deze keer voor een make-over van onze salon in Dalen. We houden jullie natuurlijk op de hoogte! Bedankt voor alle support en we blijven jullie graag zien in Rolden en/of Dalen!  
 • Francis pakt brons!

  Francis Kok van Team Twins in Rolde heeft enkele uren geleden in Los Angeles de bronzen award gewonnen tijdens...

  Francis pakt brons!

  Francis Kok van Team Twins in Rolde heeft enkele uren geleden in Los Angeles de bronzen award gewonnen tijdens de Goldwell ColorZoom Challenge '13. Deze wedstrijd is een WK voor haarkleurspecialisten. Aan de wedstrijd deden zo'n 30 landen mee, elk met hun beste nationale kleurspecialist. Voor Nederland is dat Francis. Zij won deze zomer de nationale variant van de Goldwell ColorZoom Challenge. Die titel leverde haar het ticket naar Los Angeles op. 

  Met een kleine jetlag in lijf en leden, was het gisterochtend vroeg dag voor Francis. Om 9 uur Amerikaanse tijd moest ze startklaar staan om opnieuw de look te creëren waarmee ze eerder deze zomer in Nederland won. In een grote zaal mét publiek kregen alle deelnemers drie uren de tijd om kleur en styling compleet te maken. Haalbaar, mits alles in één keer goed zou gaan. En dat deed het, al verliep het tijdens de voorbereidingen in Nederland wat minder soepel. Francis: 'Het originele model kon op het laatste moment niet mee naar Amerika, dus moest ik heel hard op zoek naar een nieuw model. Geen gemakkelijke klus, want ze moest zoveel mogelijk op de eerste lijken.' Uiteindelijk lukte het Francis om op tijd een nieuw model te vinden, maar een alternatief model komt het puntenaantal tijdens de wedstrijd niet ten goede. Francis: 'Ook al is het nieuwe model kwalitatief net zo sterk, het doet je juryrapport geen goed als je look tijdens de wedstrijd niet zoveel mogelijk op de originele foto lijkt.' Harma, eigenaar Team Twins: 'We hadden eigenlijk gedacht dat het  hierdoor niet meer mogelijk zou zijn om bij de eerste drie te eindigen, maar Francis heeft het gewoon echt heel goed gedaan. Dit is een absolute topprestatie!'

  Om twaalf uur stipt gingen scharen, kammen en haarlak neer en was het aan de jury om alle looks te beoordelen. De winnaar werd gisteravond lokale tijd (vanochtend acht uur Nederlandse tijd) tijdens een show op de catwalk bekend gemaakt. Francis: 'Dit is echt geweldig! De show was fantastisch, mijn model deed het super en er gaat een award mee naar huis! Nu ga ik feesten en nog een paar dagen van Los Angeles genieten!' 

  Francis vliegt woensdag terug naar Nederland. 


 • Francis onderweg naar LA

  Francis is vanochtend samen met haar model en Harma op het vliegtuig naar LA gestapt. In Los Angeles zal ze zondagmorgen...

  Francis onderweg naar LA

  Francis is vanochtend samen met haar model en Harma op het vliegtuig naar LA gestapt. In Los Angeles zal ze zondagmorgen lokale tijd Nederland vertegenwoordigen tijdens de global GOLDWELL ColorZoom Challenge '13. Tijdens deze wedstrijd, waar de beste hairstylisten van de wereld aan meedoen, ligt de nadruk op kappers die zelf trends weten te zetten, creatief zijn in kleurtechnieken en gevoel hebben voor nieuwe looks.

  Het gaat dus om een belangrijke titel daar in het zonnige Los Angeles. Er werd dan ook niets aan het toeval overgelaten. Francis: ‘Deze hele week stond nog in het teken van voorbereidingen en kijken of alles klopt: haar, make-up, kleding voor het model, mijn eigen kleding en noem maar op. Ik werk het liefst met mijn eigen materiaal, dus mijn koffer is overladen met kappersspullen. ’

  Uit ieder deelnemend land, zo’n dertig in totaal, komt een winnaar van de nationale Color Zoom Challenge voort. Deze winnaars vormen samen de groep finalisten die in Los Angeles de strijd met elkaar aangaan. Met het winnen van de Nederlandse Color Zoom Challenge afgelopen zomer, sleepte Francis dus het felbegeerde ticket naar Amerika in de wacht. Francis: ‘Het is een enorme eer om Nederland te mogen vertegenwoordigen tijdens de grote internationale finale. Dit is absoluut een kroon op mijn werk. Ik heb er echt heel veel zin in, al begint het nu ook een beetje spannend te worden.’

  De wekker gaat vroeg af zondagochtend, want om negen uur Amerikaanse tijd wordt het startschot voor de wedstrijd gegeven. Deze vindt plaats in een grote zaal mét publiek. Francis heeft dan drie uren de tijd om het kapsel waar ze deze zomer mee won, opnieuw te creëren. Klein detail: deze keer kijkt de hele wereld over haar schouder mee. Francis: ‘Kleuren, föhnen, stylen; het moet in één keer goed, want er is geen tijd om het over te doen. Aanwijzingen van anderen zijn absoluut verboden. Daar wordt elk jaar strenger op gelet. Dus om negen uur is het oogkleppen op en de focus op het model.’

  Om twaalf uur stipt gaan kammen en scharen weer neer en is het aan de jury om alle creaties te beoordelen. De winnaar wordt ’s avonds bekendgemaakt tijdens een afsluitende show waarin alle modellen nog eens op een catwalk voorbijkomen. Francis: ‘Ik verheug me heel erg op die show. Dat wordt genieten na zo’n dag waarop je alles hebt gegeven. En om daar als Team Twins Rolde te staan, dat is echt geweldig!’

  Francis was gisteravond overigens nog te zien bij RTV Drenthe:


 • Team Twins in de media

  De collecties van Team Twins waren de afgelopen weken weer volop in de internationale media terug te vinden. Het...

  Team Twins in de media

  De collecties van Team Twins waren de afgelopen weken weer volop in de internationale media terug te vinden. Het Amerikaanse blad Short Hair sprak zelfs van 'Dutch Treats' en kleurrijke collecties 'that wow us'. Het blad Salon News uit Taiwan besteedde uitgebreid aandacht aan Agnes en haar Coiffure Award collectie net als het Zwitserse Coiffure Suisse Journal. Benieuwd naar de publicaties? In ons blog kun je meer lezen en zien! 
 • 2e product halve prijs!

  We beginnen de nazomer goed met een 'After Summer Deal' van KMS! In onze salons werken we graag met de...

  2e product halve prijs!

  We beginnen de nazomer goed met een 'After Summer Deal' van KMS! In onze salons werken we graag met de producten van KMS en ook voor thuis zijn ze een echte aanrader. Daarom hebben we in de maanden september en oktober een speciale actie: je krijgt het 2e product voor de halve prijs! Heb je vragen over de producten van KMS, het gebruik ervan en/of het stylen van je haar? Stap gerust even binnen, want we helpen je graag verder!
 • Onze 'Rolder Markt Arrangementen'!

  Ter gelegenheid van de Rolder Markt hebben we samen met Twins Beautycare twee heerlijke arrangementen samengesteld....

  Onze 'Rolder Markt Arrangementen'!

  Ter gelegenheid van de Rolder Markt hebben we samen met Twins Beautycare twee heerlijke arrangementen samengesteld. Klik op de afbeelding voor meer informatie! 
 • Media volop aandacht voor Francis

  Het winnen van de nationale Color Zoom Challenge '13 heeft Francis vandaag flink wat aandacht van de binnenlandse...

  Media volop aandacht voor Francis

  Het winnen van de nationale Color Zoom Challenge '13 heeft Francis vandaag flink wat aandacht van de binnenlandse en buitenlandse media opgeleverd. Felicitaties kwamen onder andere uit België, Amerika en Azië.
   
  In Spanje benoemde Estetica, een trendblad voor kappers, de Color Zoom Look van Francis tot 'Look of the Day'. Binnenkort weet men in Taiwan ook wie Francis is en wat ze kan, want kappersmagazine 'Salon News' gaat aandacht besteden aan de winnende coupe en in eigen land bezocht RTV Drenthe Team Twins Rolde om een radio-reportage te maken. 

  Francis hoorde gisteren dat ze de Nederlandse Color Zoom Challenge '13 heeft gewonnen. Dit betekent dat ze in oktober in Los Angeles voor het oog van honderden kappers, stylisten en journalisten gaat strijden om de wereldwijde titel. Meer over Francis en Team Twins in de media lees je hier


 • Francis wint!

  Weer grote prijs voor Drentse hairstylist Drenthe is wederom een belangrijke kappersprijs rijker. Francis Kok...

  Francis wint!

  Weer grote prijs voor Drentse hairstylist

  Drenthe is wederom een belangrijke kappersprijs rijker. Francis Kok van Team Twins in Rolde heeft de nationale Color Zoom Challenge ’13 gewonnen. Het is de tweede grote prijs die in korte tijd zijn weg naar een Drentse kapper weet te vinden. In mei van dit jaar ontving Agnes Westerman, ook Team Twins, de award voor kapper van het jaar.

  Tijdens de Color Zoom Challenge ligt de nadruk op kappers die zelf trends weten te zetten, creatief zijn in kleurtechnieken en gevoel hebben voor nieuwe looks. De winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens de internationale finale in Los Angeles.
  Begin deze maand werden de genomineerden bekendgemaakt. Daarna was het wachten op het verlossende telefoontje van de organisatie. Francis: ‘De winnaar zou dinsdag voor twaalf uur worden gebeld. Om half twaalf dacht ik: dat wordt niets meer.’

  Dat bleek iets te snel gedacht, want een kwartier later rinkelde alsnog de telefoon. Francis: ‘Dit is absoluut een kroon op mijn werk. Enkele weken geleden werd mij gevraagd wat mijn ultieme doel als kapper was. Ik antwoordde toen: het winnen van de Color Zoom Challenge.’

  De Color Zoom Challenge bestaat uit drie categorieën met elk een winnaar. Wereldwijd doen jaarlijks zo’n dertig landen mee. De winnaars zijn gekozen door een jury bestaande uit internationale topstylisten, beauty- en vakjournalisten en kleurexperts van de vijf continenten. Begin oktober is de grote internationale finale in Los Angeles. Francis zal daar live op het podium strijden om de grote internationale titel. Francis: ‘Het is een enorme eer om Nederland te mogen vertegenwoordigen tijdens de grote internationale finale van de Color Zoom Challenge ’13. Om daar als Team Twins Rolde te staan, dat is echt geweldig!’ • Vakantie!

  Uiteraard kun je ook deze zomer bij ons terecht voor een nieuwe zomerlook. In Dalen zijn we in week 31 gesloten...

  Vakantie!

  Uiteraard kun je ook deze zomer bij ons terecht voor een nieuwe zomerlook. In Dalen zijn we in week 31 gesloten (maandag 29 juli t/m zondag 4 aug), maar onze salon in Rolde is gewoon open. Bel voor een afspraak in Rolde met 0592-241234. 

  Namens het hele team een hele fijne zomervakantie! 
 • Francis heeft Color Zoom nominatie

  Het waren enkele spannende uren vanochtend. Kwam er een verlossend telefoontje of bleef het stil op de lijn? Het...

  Francis heeft Color Zoom nominatie

  Het waren enkele spannende uren vanochtend. Kwam er een verlossend telefoontje of bleef het stil op de lijn? Het telefoontje kwam en ja, het was een feestelijk bericht: Francis is genomineerd voor Color Zoom 2013. Dé prijs voor haarstylisten die een passie voor creatief kleuren hebben. Deelnemers aan Color Zoom hebben een instinct ontwikkeld voor het creëren van nieuwe looks. 

  De Color Zoom Challenge is een initiatief van Goldwell. Uit ieder land wordt een winnaar gekozen. Deze winnaars strijden om de wereldwijde titel. 31 juli wordt bekend gemaakt wie van de genomineerden Nederland mag vertegenwoordigen. De grande finale vindt vervolgens plaats in het zonovergoten Los Angeles. 

  We houden je uiteraard op de hoogte. 
 • Win!!

  Kom je regelmatig hier, dan is het je natuurlijk allang opgevallen: Team Twins heeft een nieuwe website. We zijn...

  Win!!

  Kom je regelmatig hier, dan is het je natuurlijk allang opgevallen: Team Twins heeft een nieuwe website. We zijn er heel blij mee en willen die blijdschap uiteraard graag met je delen. Daarom geven we een feestpakket weg met heerlijke stylingproducten én een stijltang! Waar je deze zomer ook bent, thuis of op een heerlijk strand ergens ver weg, met dit pakket kom je stralend voor de dag. 

  Wat moet je doen?
  Heel simpel: je vindt onze winactie ook op Twitter (@TeamTwinsNL). Volg TeamTwinsNL, retweet de winactie en maak kans! We verloten het stylingpakket onder alle retweets. Je kunt meedoen tot 10 juli, dan maken we de winnaar bekend. 

    
 • Agnes beste kapper van Nederland

  Het Coiffure Award Gala 2013 is een groot succes gebleken voor Team Twins. Gisteravond werden de felbegeerde ‘Oscars‘ ...

  Agnes beste kapper van Nederland

  Het Coiffure Award Gala 2013 is een groot succes gebleken voor Team Twins. Gisteravond werden de felbegeerde ‘Oscars‘  voor kappers uitgereikt. Lisette Schuiling wist met haar collectie voor de categorie Hair Color Technician, een derde plek te bemachten. In de categorie Dames Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel, haalde ook William Drenthen de top drie. In dezelfde categorie werd Agnes Westerman eerste. Voor de vierde keer kreeg zij de award voor beste dameskapsels uitgereikt.

  Grote kers op de taart werd de award voor Hairdresser of the Year. Ook deze ultieme, misschien wel belangrijkste nationale prijs voor Nederlandse kappers‚ was voor Agnes. De vakjury zei over haar werk: "Gedurfde kleuren en ijzersterke coupes, styling met een vleugje retro, vernieuwend totaalbeeld met vaktechnische perfectie".

  Inmiddels is een waar mediacircus losgebarsten met publicaties op onder andere Telegraaf.nl, NU.nl, ILoveFashionnews.nl, Coevorden huis-aan-huis en Hardenberg.nu.

  Foto Coiffure Awards / Jarno Verhoef

  Dit is de winnende collectie van Agnes. Visagie: Darien Touma, Styling: Annet Veerbeek, Foto's: Petra Holland. 
 • Team Twins heeft 4 nominaties!

  De hele week was het al wat onrustig bij Team Twins, maar vandaag viel dan eindelijk die ene belangrijke envelop...

  Team Twins heeft 4 nominaties!

  De hele week was het al wat onrustig bij Team Twins, maar vandaag viel dan eindelijk die ene belangrijke envelop op de mat. In de envelop een lijst van genomineerden voor de Coiffure Awards 2013. Zaten we erbij of niet? Ja hoor! Maar liefst vier keer komt Team Twins op de lijst voor.

  Dit zijn onze nominaties:
  William Drenthen - Dames Regio Noord
  Agnes Westerman - Dames Regio Noord
  Lisette Schuiling - Hair Color Technician of the Year
  Team Twins - Team Award

  Ben je benieuwd met welke collecties William, Lisette en Agnes de nominaties hebben binnengehaald, klik dan hier voor een overzicht in beeld. Zondag 12 mei worden de awards uitgereikt tijdens het Coiffure Award Gala in de RAI in Amsterdam.
 • Opening Twins Beautycare Rolde

  Aanstaande zaterdag, 27 april, opent Twins BeautyCare haar vestiging in Rolde. Tussen 11.00 en 16.00 uur ben je...

  Opening Twins Beautycare Rolde

  Aanstaande zaterdag, 27 april, opent Twins BeautyCare haar vestiging in Rolde. Tussen 11.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in de nieuwe beautysalon aan de Grolloërstraat 6 (naast Twins Hair). Twins Beautycare biedt uiteenlopende behandelingen waarvan een aantal in samenwerking met DermaClinic.

  Naast de reguliere beautybehandelingen behoren ook injectables en botox tot de mogelijkheden. Hoe dat in zijn werk gaat zie je tijdens een demonstratie die om 13.00 uur start. Je kunt vrijblijvend plaatsnemen in de stoel van de cosmetisch arts van DermaClinic. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over de diensten en producten die Twins BeautyCare aanbiedt, waaronder de Fish Spa for body, nagelstyling, make-up adviezen en hulp bij huidproblemen.

  Twins BeautyCare werkt onder andere met producten van Bergman en Obagi. Een klein voorproefje van deze producten vind je in de goodiebag t.w.v. 49,95, die je mee naar huis krijgt. We zien je graag in onze salon!
 • Winnaars Make-over Dalen bekend

  Na Rolde zijn nu ook de winnaars van de make-over actie in Dalen bekend! Ellen Hack, Annie Huizinga, Debby Jongsma,...

  Winnaars Make-over Dalen bekend

  Na Rolde zijn nu ook de winnaars van de make-over actie in Dalen bekend! Ellen Hack, Annie Huizinga, Debby Jongsma, Nicolien Venhorst en Marion Hengstman mogen zich aanstaande maandag achterover laten zakken in de kappersstoelen van Team Twins Dalen. Zij hebben de make-overs gewonnen. Maar ook in Dalen werd er met prijzen gestrooid.

  Naast de make-overs waren er cadeaubonnen te winnen (Bea Volkers en Ralph Greuping), een stylingpakket (Janneke Hidding) en natuurlijk een jaar lang gratis knippen. Deze laatste prijs ging naar Dina Koopman, zij is de gelukkige die het komende jaar flink kan besparen op kapperskosten.

  (Klik hier voor een foto van een aantal van de winnaars)
 • Eerste foto make-over Rolde 2013

  Maandag 25 februari werden de vijf winnaressen van de make-overactie 2013 in Rolde, een dag lang in de watten gelegd....

  Eerste foto make-over Rolde 2013

  Maandag 25 februari werden de vijf winnaressen van de make-overactie 2013 in Rolde, een dag lang in de watten gelegd. Voor wie niet kan wachten op de hele fotoshoot, de eerste na-foto staat op onze Facebook-pagina!
 • Winnaars Rolde bekend!

  De make-over actie in Rolde zit erop! Uit de enorme stapel deelnameformulieren hebben we vijf winnaars getrokken...

  Winnaars Rolde bekend!

  De make-over actie in Rolde zit erop! Uit de enorme stapel deelnameformulieren hebben we vijf winnaars getrokken die aanstaande maandag compleet in de watten worden gelegd tijdens hun grote make-over inclusief professionele fotoshoot.

  And the winners are:
  Hettie Groot Baltink uit Westerbork
  Gonda Paas uit Rolde
  Kim Klaucke uit Grolloo
  Riana Loorbach uit Rolde
  Karla Poort uit Rolde

  Maar er is meer, want naast de make-overs geven we ook een jaarlang gratis knippen weg. De gelukkige winnaar van deze prijs is Arjen Tiggelaar uit Rolde.

  Houd onze site, FB en Twitter in de gaten voor de foto’s van de make-over!
 • Team Twins in het Russisch!

  Regelmatig duikt Team Twins op in internationale (vak)bladen. Dat betekent dat onze talenknobbel flink aan de slag...

  Team Twins in het Russisch!

  Regelmatig duikt Team Twins op in internationale (vak)bladen. Dat betekent dat onze talenknobbel flink aan de slag moet. In de meeste (Engelse en Duitse) gevallen gaat dat prima, maar deze keer reikte onze kennis net niet ver genoeg. Ook al weten we dan niet helemaal zeker of er staat wat we denken dat er staat, natuurlijk zijn we wel heel trots op deze Russische publicatie! www.hair.su
 • Team Twins @ work in Zürich

  Afgelopen november presenteerden Harma en Agnes de Team Twins collectie 2013 in het mooie Zürich. Tenminste,...

  Team Twins @ work in Zürich

  Afgelopen november presenteerden Harma en Agnes de Team Twins collectie 2013 in het mooie Zürich. Tenminste, we denken dat het daar mooi is, want de strakke schemas lieten deze keer geen ruimte voor sight seeing (een mooi excuus om nog een keer naar Zwitserland af te reizen!).

  Achter de schermen van Progress Hair was het dan ook hectisch en druk, maar bovenal gezellig. Een backstage samenvatting van het evenement vind je hier. Ben je alleen geïnteresseerd in het werk van Harma en Agnes ga dan even naar 2:42!
 • Je maakt nog kans!

  Je kunt de hele maand januari nog kans maken op één van de vijf make-overs van Team Twins. Vergeet...

  Je maakt nog kans!

  Je kunt de hele maand januari nog kans maken op één van de vijf make-overs van Team Twins. Vergeet dus niet een deelnameformulier in te vullen! Ze liggen voor je klaar bij de balie van de kapsalon!

  We verloten overigens ook een haarverzorgingspakket onder onze volgers op Twitter! Kan jouw haar wel wat extra aandacht gebruiken, zorg dan dat je TeamTwinsNL volgt. Eind volgende week maken we de winnaar bekend!
 • We hebben weer een cover!

  Dat ze Team Twins ook in Zwitserland op de voet volgen blijkt uit de nieuwste editie van het vakblad Coiffure Suisse...

  We hebben weer een cover!

  Dat ze Team Twins ook in Zwitserland op de voet volgen blijkt uit de nieuwste editie van het vakblad Coiffure Suisse Journal.  Ook in het december nummer besteden ze weer aandacht aan een collectie van Team Twins. Deze keer hebben we de cover van het blad te pakken. Eindredacteur Barbara Müller: ‘We vinden jullie Classic Glam collectie fantastisch! De kleuren die jullie hebben gebruikt zijn gewoonweg prachtig!’ Klik hier om de cover te bekijken!
 • test

  Wij willen onszelf graag aan u voorstellen, daarom hebben we een All Inclusive Zomerarrangement samengesteld:

  test

  Wij willen onszelf graag aan u voorstellen, daarom hebben we een All Inclusive Zomerarrangement samengesteld:
 • test

  Testje

  test

  Testje

Team Twins Blog

• ColorZoom 2015 in Amerika (07-10-2015)

Wat was het weer een enorm evenement, ColorZoom 2015. Uiteraard deed een aantal van ons ook weer mee aan de nationale variant van deze creatieve wedstrijd voor hairstylisten. De tweede plek die Lisette en Francis wisten te halen (elk in een andere categorie) leverde hen een ticket naar Las Vegas op.
Agnes vloog ook naar sin city. Zij is als Global Master van Goldwell onderdeel van een klein internationaal team dat de nieuwe, wereldwijde ColorZoom haarcollecties bepaalt. Dit doen ze aan de hand van o.a. de modetrends die we het komende jaar kunnen verwachten. Uiteraard moest de haarcollectie voor 2016 groots gepresenteerd worden en waar kan dat beter dan in Vegas. 
En Harma werd ingevlogen om de grote Global ColorZoom wedstrijd te jureren. Uiteindelijk gingen twee Amerikaanse en een Engelse hairstylist er met de grote prijzen vandoor. 

Natuurlijk hebben wij een kleine Las Vegas impressie voor je!

• Las Vegas Baby! (23-06-2015)

Na een aantal jaren ons volledig onder te dompelen in de wereld van de Coiffure Awards, besloten we dit jaar het evenement een keer over te slaan. Het kost tenslotte best veel tijd (en ook geld) om nieuwe collecties te bedenken. Het begint bij een moodboard met ideeën, dan heel veel uitproberen en oefenen in de avonduren. Zodra we tevreden zijn bellen we onze vaste fotograaf Petra Holland en schakelen we visagiste Darien Touma en styliste Annet Veerbeek in voor een fotoshoot. Als de foto's helemaal perfect zijn, dan zit ons werk er op en is het aan de jury om een oordeel te vellen. Het is dus best een heel karwei.  

Dit voorjaar hebben we weer tijd gemaakt voor een geweldige make over actie (heb je de resultaten nog niet gezien? Nah jaaa! ;) Wel benieuwd? Klik dan hier) én hebben vier van ons zich gefocust op de Color Zoom Challenge. Twee jaar geleden won Francis de nationale Color Zoom Challenge en dat betekende een tripje naar Los Angeles om daar ons land te vertegenwoordigen in de internationale finale. Daar werd ze derde en dat smaakte naar meer, dus heeft ze zich dit jaar weer op het creëren van een nieuwe colorlook gestort. Ook Manou, Monique en Lisette gingen aan de slag. Het resultaat zie je hieronder (in onze foto-archief vind je nog meer looks). 

Afgelopen zondag werd bekend dat zowel Francis als Lisette genomineerd zijn. Beide (gelukkig) in een andere categorie. Dit betekent dat ze in de race zijn om naar de internationale finale te gaan. Die is dit jaar in Las Vegas. Ook niet verkeerd, toch? Ze hebben de trip in ieder geval al in the pocket, want beide hebben een ticket en verblijf aangeboden gekregen. 


• Hongkong (02-04-2015)

Ze is lang genoeg thuis geweest, dus werd het tijd om Agnes weer eens op een tripje te sturen ;). In opdracht van Goldwell (ColorZoom) ging de reis deze keer niet naar Berlijn of Londen, maar naar Hongkong. Je leest het goed: Hongkong! De Chinese stad met meer dan zeven miljoen inwoners. En dan is het nog niet eens de hoofdstad hè! Die eer ging namelijk naar Peking, maar ja, daar wonen dan ook zo'n 20 miljoen inwoners.

Na een vlucht van elf uren kwam Agnes in Hongkong aan en vanaf dat moment was het heel hard werken. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Vervolgens snel naar het hotel voor een paar uurtjes slaap en daarna weer gewoon door. Wat ze allemaal weer op het podium klaar heeft gespeeld, zie je hieronder. 
Hongkong 1

• Stelletje zwervers (04-01-2015)

Wij gaan doorgaans behoorlijk verzorgd door het leven, al zeggen we het zelf. Een verkwikkende douche in de morgen, make-upje, haar in de plooi. Het hoort tenslotte bij ons vak. Maar de kans om een avond als zwerver door het leven te gaan, lieten we niet lopen. Helemaal als het in combinatie met onze legendarische kerstborrel was, dus gingen we helemaal los voor de ehh spiegel. Dat dan weer wel. Conclusie: het kost nog behoorlijk wat moeite om als zwerver uit de badkamer te komen (touperen, zwarte tanden, vieze vegen op je gezicht), maar het eindresultaat was verbluffend. Wij kunnen dat best goed, zwerver zijn. :-D


• She's back! (13-12-2014)

Ze was er even tussenuit om haar prachtige dochter Suze op de wereld te zetten, maar Agnes is sinds afgelopen week terug in de salon in Dalen. Of eigenlijk was ze in november al heel even terug om in Eindhoven voor een zaal vol collega's een fatastische show voor Goldwell neer te zetten. Het dak ging er toen af en stiekem ging het dak in Dalen er afgelopen week ook een beetje af, want we zijn blij dat ze er weer is. 

Eigenlijk is Agnes nauwelijks weggeweest want dit kwamen we tegen tijdens een show in Berlijn eerder dit najaar :-).

Agnes aan het werk in Eindhoven begin november.

• Dipping! (16-11-2014)

Color dipping is nog steeds hot! Bij deze kleurtechniek lijkt het net of je het onderste deel van je lange lokken in de verf hebt gedoopt. Dit kan heel subtiel met een natuurlijk overgang tussen de verschillende kleuren, maar je kunt natuurlijk ook een statement maken door voor contrast te kiezen. Dat vergt inderdaad een dosis lef, maar aan lef geen gebrek in ons klantenbestand. Kijk zelf maar! 

Ben je ook toe aan iets nieuws? Wij staan altijd klaar voor het beste advies!

Color dipping


• Chantal maakt radiodebuut (07-10-2014)

Neeneenee, ze gaat ons niet verlaten voor een spectaculaire carrière in radioland (tenminste, niet dat wij weten). Toch maakte Chantal vandaag wel degelijk haar radiodebuut. Om half 11 dook ze achter de microfoon van RTV Assen om daar te vertellen over onze speciale actieweek in Rolde. Deze maand is het drie jaar geleden dat Team Twins daar een tweede salon opende. Dat willen we natuurlijk vieren. Dit jaar doen we dat door geld op te halen voor de stichting Look Good Feel Better. Meer over deze actie lees je hier. 

Terug naar onze radioster. Ze was razendzenuwachtig, gaf ze toe, maar ze vond het een ontzettend leuke ervaring. En ze deed het goeddd!! Benieuwd hoe haar stem door de ether galmde? Je kunt het item hier terugluisteren (op 36.50 minuten)! 


• Babyboom! (28-08-2014)

Over niet al te lange tijd wordt de wereld verblijd met een golf aan Team Twins baby's! Maar liefst drie van onze collega's zijn in blijde verwachting! Agnes (Team Twins Dalen) is inmiddels al met zwangerschapsverlof, maar ook in Rolde is er binnenkort een wisseling van de wacht. Monique gaat half oktober met verlof en Francis volgt haar voorbeeld vanaf 1 november. De afgelopen weken stonden dan ook in het teken van een zoektocht naar de perfecte vervangers en nieuwe stagiaires. En die hebben we gevonden in Anouk, Kayleigh en Roby. Uiteraard worden zij bijgestaan door de vaste gezichten van Team Twins. 

Even voorstellen! Anouk Berends (Team Twins Rolde)
Anouk (25) is al tien jaar werkzaam in het kappersvak en werkt nog steeds iedere dag met veel enthousiasme in de branche. Door de jaren heen heeft ze heel veel geleerd en veel ervaring opgedaan. Anouk: 'Als een klant weer blij en tevreden de salon verlaat, besef ik iedere keer weer waarom het vak zo leuk is. De creativiteit en gezelligheid geven iedere dag opnieuw voldoening. Ik ben er trots op dat ik mij nu bij Team Twins mag voegen!' Anouk start de tweede week van september bij Team Twins Rolde. Kayleigh Doeven (Team Twins Rolde)
Ook Kayleigh (17) start met de kappersopleiding, maar dan in Groningen. Ook al moet de opleiding nog beginnen, ze heeft al veel gevoel voor werken met haar. Zo kan ze erg goed creatief vlechten. 'Ik vind het leuk om mensen met mooi haar en een glimlach de deur uit te laten gaan.' En dat is precies waar het om gaat! Het kan zijn dat je Kayleigh al hebt ontmoet in de salon in Rolde, want ze is in de zomervakantie begonnen. 
Roby Sturing (Team Twins Dalen)
Roby (16) start in september met de kappersopleiding in Emmen. Dit betekent dat ze een dag in de week naar school gaat en drie dagen in de week bij Team Twins op de werkvloer te vinden is. 'Ik vind het ontzettend leuk om de opleiding bij Twins te volgen, ik weet zeker dat ik er heel veel kan leren. Ik hoop dat ik over een paar jaar mee kan doen aan wedstrijden, want dat lijkt met toch echt heel leuk. Ik ben heel blij dat Team Twins mij de kans geeft om dit vak te kunnen leren.'

• We hebben weer overzeese berichten! (11-06-2014)

Ja hoor, we hebben weer flessenpost uit overzeese gebieden. Deze keer zit Agnes in Australië! Ze heeft daar voor Goldwell een flinke show gegeven en een uitgebreide training aan kappers. Geloof je het niet? Tja, het kost misschien wat veel (reis)tijd en geld om zelf naar Sydney af te reizen en het met eigen ogen te zien. Daarom bij deze de foto's! Enjoy! • Inzending gesloten! (09-06-2014)


De afgelopen weken zaten Manou en Esmeralda van Team Twins Dalen en Chantal van Team Twins Rolde, midden in fotoshoots voor de Color Zoom Challenge 2014. Dat is een jaarlijkse wedstrijd waarbij Goldwell wereldwijd op zoek gaat naar de beste kleurspecialist of eigenlijk naar de meest creatieve trendsetter. Vorig jaar won Francis (Team Twins Rolde) de Nederlandse Challenge. Het leverde haar een ticket naar Los Angeles op waar ze moest strijden tegen de winnaars uit alle andere landen. Ze eindigde als derde. Dat betekent dat Francis de op twee na beste haarkleurspecialist op de wereld is. Je zult begrijpen dat we ontzettend trots waren en zijn!  

Inmiddels staat de Color Zoom Challenge 2014 voor de deur. Tot vorige week kon je je foto's inzenden en dat hebben Manou, Esmeralda en Chantal dus gedaan. De opdracht: een kapsel creëren dat in de nieuwe trendcollectie van Goldwell past. Er zijn drie verschillende categorieën (bijv: Nieuw talent en Creatieve kleurspecialist wereldwijd), maar voor alledrie geldt dat de jury naar originaliteit, kleuren en de totale look kijkt. Die eerste jurering in eigen land wordt gedaan op basis van de foto's. Ben je de winnaar dan gaat het vliegtuig naar Berlijn waar dit jaar de internationale strijd plaatsvindt.    

De winnaars van de internationale Color Zoom variant komen in het team van Goldwell dat de nieuwe collecties en trends voor 2016 bepaalt. En dat staat natuurlijk bijzonder goed op je CV. Kortom, het worden spannende weken. Pas in juli horen we wie de winnaars zijn. De internationale wedstrijd volgt dan in oktober. 

Francis met haar model in Los Angeles ColorZoom ChallengeFrancis in LA met haar award en het model. 

• De Coiffure Awards 2014 - Een fotoverslag (12-05-2014)

Wat een feest was het weer tijdens het Coiffure Award Gala gisteravond! Francis en Monique sleepten een resp. tweede en derde plek binnen en Agnes gaf haar grote Hairdresser of the Year hair-fashionshow. We hebben alles voor je op een rijtje gezet in woord en beeld!  

That was quite a party at the Dutch Coiffure Award Gala in Amsterdam yesterday. Francis and Monique were honored with a second and third place for best hairstyles for women (region North) and Hair Color Technician of the Year, and Agnes showed her great Hairdresser of the Year Collection named Revision. Please take a look at our flog below! 

Een deel van het team was al op tijd in Amsterdam om de ruimte werkklaar te maken en te starten met haar en make up.
A part of the team arrived early in Amsterdam to settle and start working on hair and make up.


Zoals een goed topmodel betaamt waren ze flink aan de maat. In de lengte dan he!  
Our great topmodels were twice the length of Harma, or the length of Harma and make up artist Darien Touma together as you can see here. 


Nu nog leeg, later op de avond gevuld met zo'n 900 gasten. 
Still empty at this stage, but later on filled with about 900 guest. 


Repeteren op de catwalk: 
Catwalk rehearsels:

En daarna weer volop drukte achter de schermen:
And later on backstage:En hier enkele resultaten!
And here are some of our beautiful models!


Laatste foto: Patrick Hoevenaar
En natuurlijk een aantal van onze eigen modellen die je iedere dag in de salon kunt bewonderen (om teleurstellingen te voorkomen: m.u.v. de aanhang)
And our very own models you can admire on a day to day basis in one of our salons ;)

• Bedankje van Stichting Haarwensen (05-05-2014)

Enkele weken geleden doneerde één van onze stoere klanten in Rolde haar mooie vlechten aan Stichting Haarwensen (zie foto hieronder). Het haar wordt gebruikt in pruiken voor kinderen die om medische redenen hun haar verliezen. Het haar is goed aangekomen, want we kregen de volgende e-mail van de stichting:

Fantastisch dat jullie haar aan de Stichting Haarwensen hebben gestuurd. Het haar is goed aangekomen en er wordt een pruik van gemaakt voor een kind dat om medische redenen, vaak een chemokuur, het eigen haar verliest. De kinderen kiezen vervolgens een pruik uit onze pruikencollectie. Met die pruik hoeven ze er niet altijd ziek uit te zien en kunnen ze er voor kiezen om het ziek zijn even te vergeten.

Door jullie klanten, die haar afgeven voor deze kinderen in een moeilijke periode, kan de Stichting Haarwensen kinderen helpen. Zonder dit haar zou het financieel niet haalbaar zijn en zouden we die hulp niet kunnen geven. Ook namens die kinderen, heel hartelijk bedankt.


Wil jij ook haar doneren?
Voldoet jouw haar aan de volgende 'eisen' dan kom je ook in aanmerking voor het opsturen van je lokken:

·         De lengte van het haar dient minimaal 25 cm te zijn (los gemeten).
·         Alle natuurlijke haarkleuren, behalve grijs haar, zijn welkom
·         Het haar schoon, droog en in een vlecht toesturen.
·         Het haar dient zacht en soepel aan te voelen.
·         Geverfd, behandeld, geblondeerd of haar met high lights kunnen wij niet gebruiken.

Let op: je haar moet echt aan de bovenstaande punten voldoen. 
Vergeet niet om je naam, leeftijd en (e-mail)adresgegevens mee te sturen. 

Kijk voor meer info op de website van Stichting Haarwensen: www.haarwensen.nl 

• Stem op Francis! (05-05-2014)

WHAAAAAHHH!!! Deze week van mei is ieder jaar weer spannend. Nog zes nachtjes slapen en dan is het jaarlijkse Coiffure Award Gala. Zoals je misschien al hebt gelezen hebben we zes nominaties gekregen, eerlijk verdeeld over onze salons in Rolde en Dalen. Daarnaast is het aan Agnes om als Hairdresser van het Jaar een show te geven. Kortom, het zijn écht spannende dagen. En we hebben je hulp een beetje nodig. Francis is namelijk genomineerd voor de Consumer Award. Om die award te kunnen winnen heb je stemmen van het publiek nodig. Je kunt op Francis stemmen via de volgende link:

http://www.coiffureaward.nl/stemenwin

Vervolgens klik je op foto 15.

Onderaan de pagina vul je je gegevens in (je maakt kans op mooie prijzen!) en klik je op 'STEM' 

OF SMS CA <spatie> 15 naar 4477 
(80 eurocent pob plus de kosten van het gebruik van je mobiele telefoon)

Alvast heel erg bedankt en we houden je natuurlijk op de hoogte!! • Cadeautje! (08-04-2014)

In Rolde verkeren ze nog steeds een beetje in de zevende hemel. En terecht, want Francis en Monique sleepten samen maar liefst drie nominaties binnen voor een Coiffure Award. De felicitaties stromen dan ook nog iedere dag binnen. Via Facebook en Twitter bijvoorbeeld, maar ook gewoon via de fietstassen van de postbode. En dat vinden we heel leuk! De onderstaande verrassing kwam bijvoorbeeld van Goldwell! Bedankt!!! 
• Fotoverslag van Rusland (24-03-2014)

De laatste etappe van Harma haar Ruslandreis is ingegaan. Haar tien-dagen-in-Rusland-schema zag er als volgt uit:Van Schiphol naar Moskou, vervolgens naar St Pietersburg, door naar Krasnodar en op naar Yekaterinburg. Van de sneeuw, naar prima temperaturen en weer terug naar de kou. Van moderne hotels naar de meer traditionele varianten, maar overal enthousiaste, leergierige collega's die heel graag alles willen leren over de laatste trends en haarkleurtechnieken. Want dat is natuurlijk het doel van de reis. Met dank aan Facebook en WhatsApp houdt Harma ons op de hoogte van de avonturen. 


Naast sightseeing....wordt er vooral heel hard gewerkt tijdens de seminars.


 
De 'studenten' van Harma luisteren aandachtig. Voor diegene die het Engels minder goed machtig zijn is er een tolk aanwezig. 


En met handen en voeten kom je ook een heel eind. Van de sneeuw...


..naar betere temperaturen aan zee.


En 's avonds bijkomen in een modern ingerichte hotelkamer..


Of een meer tradionele variant..


..met bijzondere huisdieren.


Regelmatig krijgt ze cadeautjes mee. Deze keer is het een flinke dosis chocolade (en ja, die is op gegaan).


• Hoe is jouw Russisch? (06-03-2014)

Na enkele maanden met beide benen op Hollandse bodem te hebben gestaan, is Harma deze maand weer aan de beurt voor een tripje buitenland. Ook nu staat Rusland weer op het programma. Vorig jaar reisde ze ook al twee keer naar Moskou om daar seminars te geven. Die seminars stonden (en staan) in het teken van Color Zoom.

Wat is Color Zoom?
Color Zoom is de haarkleurcollectie van kappersmerk Goldwell. Het omvat dé haarkleurtrends en -technieken die op dat moment hip zijn. Je moet het zo zien: trendwatchers kijken dag en nacht naar wat er in de wereld gebeurt. Zo zien ze bepaalde trends ontstaan. In kleding, in architectuur, in leefstijl. Eigenlijk gewoon in alles. Die trends worden samengevat en komen onder andere bij het internationale creatieve team van Goldwell terecht. Onze Agnes is één van de haarkleurspecialisten in dit team. Het creatieve team stelt ieder jaar een haarkleurcollectie samen op basis van de ontdekkingen van de trendwatchers. De collectie is ter inspiratie voor kappers wereldwijd en gaat gepaard met Color Zoom kleurproducten. Zo weten de kappers welke trends er spelen en hebben ze gelijk de juiste producten (kleuren) bij de hand om zelf aan de slag te gaan.

Regelmatig worden hairstylisten van Team Twins ingehuurd om andere kappers de fijne kneepjes van het kleuren te leren. Het is tenslotte een vak apart, want hoe creëer je diepte in een kapsel? En hoe ga je om met verschillende kleuren in het haar? Dit is nog maar een kleine greep uit de vragen die aan bod komen. Zo ook in Rusland later deze maand. 

Kortom, de koffer komt binnenkort weer van zolder. Zoals je kunt zien zijn de collega's in Rusland er klaar voor. Tenminste dat denken we, want wat er nu precies op deze flyer staat is ons stiekem een raadsel. ;-)


• Overweldigend! (10-02-2014)

Wát was de heropening een succes! Er zijn zeker 200 mensen op de uitnodiging afgekomen en dat vinden we echt fantastisch! Bedankt voor alle belangstelling, bloemen, andere cadeaus, kaarten en lieve woorden. 

Inmiddels hebben we de vernieuwde salon twee weken in gebruik. Dat bevalt goed! In het begin was het soms nog even zoeken naar de nieuwe vaste plek van onze producten, maar het is echt heerlijk werken in het nieuwe interieur.
Overigens bestond januari niet alleen uit verbouwen in de salon en knippen vanuit de unit in de achtertuin. Tussendoor hebben we ook nog  verschillende fotoshoots gedaan voor de Coiffure Awards. Eind maart horen we of er een of meerdere nominaties tussen zitten. Dat is elk jaar weer een spannend moment. We keep our fingers crossed en houden jullie uiteraard op de hoogte van alles!

Oja! De hele maand februari geven we in Dalen nog cadeaubonnen weg t.w.v. € 5,-. Deze kun je tot en met 30 april 2014 inleveren bij je eerstvolgende bezoek aan de salon. Altijd leuk toch?
 

• Verbouwing final episode (27-01-2014)

Whooohooooo!! Het is gelukt! De deadline voor de verbouwing in Dalen is gehaald! Leeghalen, slopen, opbouwen, inrichten en dat allemaal in een tijdsbestek van zo'n drie weken. Dit weekend was het alleen nog een kwestie van schoonmaken zodat vanavond alles spik en span is voor het Open Huis (tussen 18.30 uur en 21.00 uur. Je bent van harte uitgenodigd!). En dan realiseer je je weer een keer extra wat een geweldig team we hebben, want met z'n allen hebben we de schouders eronder gezet. En wat een charmant team ook (zie foto!) in een speciaal voor de gelegenheid aangepast tenue. Vrolijk, kleurrijk, kleedt goed af, kortom, we zitten er aan te denken om het maar te houden.

We zien jullie graag in onze vernieuwde salon! 


Schoonmaken in Dalen• Verbouwen #3 (20-01-2014)

Heb je de uitnodiging voor ons Open Huis al gezien? Volgende week maandagavond is dat. Tussen 18.30 uur en 21.00 uur ben je van harte uitgenodigd om onze vernieuwde salon in Dalen te komen bekijken. Zie de uitnodiging hieronder.

Dat is over ÉÉN week al!! Dat betekent dat we nog even flink door moeten sjezen. Vandaag staat dan ook in het teken van rondrijden door de regio. Van de MediaMarkt via de Sligro door naar de meubelzaak om de laatste aankopen te doen. Het betekent ook dat we vanaf volgende week onze kappersunit weer vaarwel kunnen zeggen. Het is wel gezellig hoor, met z'n allen in die kleine ruimte, maar we hebben toch ook wel weer zin om wat meer oppervlakte om ons heen te hebben. Harma zei laatst nog dat ze nog nooit zoveel lichamelijk contact met haar collega's heeft gehad als in de kappersunit. Een elleboogje hier, een heup daar. We draaien en schuiven de hele tijd om elkaar heen. :-)

Ben je ook zo benieuwd hoe het eindresultaat van de salon wordt? We hebben weer een paar kleine stukjes uit de ontwerpen gepakt om je nieuwsgierigheid een beetje te stillen (of eigenlijk te doen oplaaien!). Je vindt ze hieronder. Enne, tot maandagavond he!
• Verbouwing part #2 (13-01-2014)

Het gaat goed met de verbouwing! Natuurlijk zijn we wel tegen een aantal onverwachte zaken aangelopen, maar zo schijnt dat nu eenmaal te werken met een verbouwing. Komt er ineens een steunbalk tevoorschijn op de plek waar wij nou net een wasbak wilden hebben. Gelukkig is dat probleem letterlijk uit de weg geruimd en op een andere manier opgelost. Dat moet ook wel, want een beetje haast is geboden. Maandag 27 januari hebben we namelijk een Open Huis gepland zodat iedereen, uiteraard onder het genot van, de vernieuwde salon kan bekijken. Meer info volgt zo snel mogelijk, maar houd maandagavond 27 januari dus alvast vrij in je agenda.

Iedereen wil natuurlijk weten hoe het eruit komt te zien, maar daar doen we een beetje geheimzinnig over. Het is zelfs zo erg dat we binnenkort de ramen af gaan plakken. Bij deze toch een klein tipje van de sluier.  


• Verbouwing in Dalen (06-01-2014)

Een nieuw jaar een nieuw interieur! 

Het stond al een tijdje op ons wensenlijstje: een make-over voor onze kapsalon in Dalen. Maar de voorbereidingen hiervoor vergden wat tijd. Want hoe willen we het hebben? Welke kleuren, welke stoelen en hoe gaan we het indelen. Begin december hebben we een dikke handtekening onder het ontwerp van Hoogers uit Heino gezet. Mooi dat het wordt!

Een verbouwing betekent eerst breken, dus hebben we meteen na de kerstdagen de mokers gepakt en de hele salon gestript. Alles is er nu uit zoals je op de foto's hieronder kunt zien. Wat een ruimte! De specialisten nemen het vanaf hier verder over. Ondertussen werkt Team Twins gewoon door. Uiteraard niet tussen de stofhopen die Kruisstraat 17 nu rijk is, maar in een fijne tijdelijke unit achter het pand. Al met al hopen we eind januari klaar te zijn met de verbouwing. Binnenkort laten we je wat meer zien! 

Verbouwing Team Twins Dalen
Verbouwing Team Twins Dalen
Verbouwing Team Twins Dalen

• Bedankt namens ons! (06-01-2014)

Wat ons betreft was 2013 een roerig jaar vergelijkbaar met een achtbaan. Er waren een aantal bijzonder moeilijke momenten, maar gelukkig volgde een flinke reeks hoogtepunten. Wij willen jullie, onze klanten, ontzettend bedanken voor alle support, lieve woorden, felicitaties, medeleven, humor en bovenal voor het vertrouwen in Team Twins. Ook in 2014 staan we weer heel graag voor jou en u klaar. 

Dat het maar een fantastisch jaar mag worden!

Bedankt namens Team Twins

• Verbouwing in Dalen (06-01-2014)

Een nieuw jaar een nieuw interieur! 

Het stond al een tijdje op ons wensenlijstje: een make-over voor onze kapsalon in Dalen. Maar de voorbereidingen hiervoor vergden wat tijd. Want hoe willen we het hebben? Welke kleuren, welke stoelen en hoe gaan we het indelen. Begin december hebben we een dikke handtekening onder het ontwerp van Hoogers uit Heino gezet. Mooi dat het wordt!

Een verbouwing betekent eerst breken, dus hebben we meteen na de kerstdagen de mokers gepakt en de hele salon gestript. Alles is er nu uit zoals je op de foto's hieronder kunt zien. Wat een ruimte! De specialisten nemen het vanaf hier verder over. Ondertussen werkt Team Twins gewoon door. Uiteraard niet tussen de stofhopen die Kruisstraat 17 nu rijk is, maar in een fijne tijdelijke unit achter het pand. Al met al hopen we eind januari klaar te zijn met de verbouwing. Binnenkort laten we je wat meer zien! 

Verbouwing Team Twins DalenVerbouwing Team Twins Dalen
Verbouwing Team Twins Dalen

• Agnes bij Ivo Niehe aan tafel (06-01-2014)

Maar liefst 1,1 miljoen Nederlanders hebben oudejaarsdag naar de Tros TV Show van Ivo Niehe gekeken waarin Agnes te gast was. In de uitzending besteedde Ivo aandacht aan de winnaars van 2013. Met haar Coiffure Award voor Hairdresser of the Year hoorde Agnes natuurlijk in dat rijtje thuis. Ze vertelde kort over haar bijzondere jaar en aan de hand van haar twee modellen gaf ze alvast een vooruitblik op de trends van 2014.

Afke Boven, die onze PR doet, is er bovenop gesprongen met weer een paar mooie publicaties tot gevolg:

• Francis derde in LA! (07-10-2013)

Waaaat was dat spannend gisteren! Toen het in Nederland al donker begon te worden, stond Francis aan de start van de GOLDWELL ColorZoom Challenge '13 in Los Angeles. Deze wedstrijd is eigenlijk een WK voor de beste haarkleurspecialisten. Om eraan mee te mogen doen, moet je eerst de ColorZoom Challenge in je eigen land winnen. Dat deed Francis afgelopen zomer en daarmee kreeg ze dus dat felbegeerde ticket naar Amerika.

Afgelopen vrijdag vloog ze samen met haar model en Harma naar LA. Terwijl in Nederland de bladeren uit de bomen dwarrelen, vallen in Los Angeles de mussen momenteel van het dak. Een temperatuur van maar liefst 35 graden Celsius wachtte hen op.

Gisterochtend (zondag 9 uur lokale tijd, 18 uur NL tijd) startte de wedstrijd. Binnen drie uren en geen minuut langer, moest Francis dezelfde look creëren waar ze eerder de nationale variant van de ColorZoom Challenge mee won. Om 12 uur stipt moest het klaar zijn. Vervolgens kreeg de jury een uur de tijd om alle looks te beoordelen. De winnaar werd gisteravond (vanochtend 8 uur NL tijd) bekendgemaakt. 

Het originele model kon op het laatste moment niet mee naar Amerika, dus moest Francis als een razende op zoek naar een vervanger. Gelukkig kon Denise ten Kate deze rol vervullen, maar het kostte wel punten. De jury wil namelijk zo exact mogelijk hetzelfde plaatje zien en dat wordt natuurlijk een beetje moeilijk met een ander model. Dat Francis alsnog de derde plek heeft weten te behalen is dan ook echt een prestatie van wereldklasse. 

Hier een klein fotoverslagje van de afgelopen dagen! 


• Supertrots! (18-09-2013)

Elke keer weer zijn we supertrots als we kapsels uit onze collecties terugzien in (inter)nationale bladen. We zijn dan ook heel dankbaar voor iedere publicatie die we krijgen. Het is heel bijzonder dat ons werk vanuit Drenthe op deze manier de hele wereld overgaat. Toch maakten we afgelopen week een extra vreugdedans, want het gebeurt niet vaak dat je in één week, twee keer twee (volgen jullie het nog?) pagina's krijgt in twee Amerikaanse bladen waarvan één een heuse styleguide is.  Als kers op de taart werden onze looks 'Dutch Treats' genoemd en stond er: Team Twins from The Netherlands wow us with their latest colorful collection. Wat een geweldige complimenten! Je zult begrijpen, wij zijn voorlopig nog even in de zevende hemel te vinden. Alhoewel de roze wolk beter bij de onderstaande looks past. 


• Een dagje Amsterdam (18-09-2013)

Deze keer geen koffers inpakken, lange vliegreis, jetlag, vreemde talen en nieuwe culturen. Nee, afgelopen zondag was Agnes Special Guest tijdens het KMS event dat 'gewoon' in Amsterdam plaatsvond. Daar waar normaal gesproken een bagageband op Schiphol wordt overladen, werd nu van alles in de eigen auto gepropt. En toen was het samen met collega Francis op naar onze hoofdstad. 

Het KMS Event is een evenement waar je je ervaringen kunt delen met andere hairstylisten. Volgens Agnes is het dé plek om geïnspireerd te raken door een vaktechnisch team dat looks tot in de perfectie creëert. Een evenement met internationale allure. 

Agnes werd door KMS uitgenodigd om samen met de KMS Artists live op het podium aan het werk te gaan. Als afsluiter van de show liet ze enkele 'editorial looks' zien. Agnes: 'Ik heb me laten inspireren door Popart (bekend van onder anderen Andy Warhol). Kortom, mijn looks waren avantgarde en zeker een beetje 'over the top'. En Agnes met rockband Kensington:

• Mooi model (12-09-2013)

Het blijft altijd leuk om ons team in actie te zien. Daarom wilden we je deze foto van Agnes met topmodel Emily DiDonato niet onthouden. Dit was afgelopen zomer in Taiwan tijdens een shoot voor cosmeticamerk Maybelline.

Emily is 22 jaar en van Amerikaanse origine. Een vriend van de familie spoorde haar een aantal jaren geleden aan om naar een modellenbureau te gaan. Dat deed ze en het bleek een schot in de roos. Sindsdien doet ze uiteenlopende opdrachten. Zo was ze het gezicht van kledingmerken Guess en Ralph Lauren en voor het parfum Acqua Di Gioia van Giorgio Armani. Sinds 2009 is ze ook het gezicht van Maybelline. Ze loopt shows voor Victoria Secret en is ook op de uiteenlopende fashion weeks te zien. Kortom, deze dame is voorlopig nog wel even in beeld. Letterlijk en figuurlijk.  

Agnes met Emily DiDonato

• Internationale zomer (02-09-2013)

Het was een bijzondere zomer. Zeg maar gerust een zomer met een internationaal tintje. Zo vloog Agnes naar Taiwan om daar mee te werken aan een shoot, spendeerde Harma voor de tweede keer dit jaar een paar dagen in Moskou en ging Agnes vervolgens weer door naar Hamburg en Berlijn waar ze momenteel vertoeft. Doorgaans staan deze werktrips in het teken van, het woord zegt het ook eigenlijk al, werk. Dit betekent: workshops geven, shows voorbereiden, live op het podium seminars doen, pruiken bewerken, modellen onder handen nemen en ga zo maar door. Maar deze zomer was er af en toe ook tijd voor een klein beetje sight seeing. Hieronder uiteraard een kleine impressie van die bijzondere trips. Overigens zit het er nog niet op, want Francis Kok (Team Twins Rolde) vliegt in oktober naar het zonnige Los Angeles om daar Team Twins én Nederland te vertegenwoordigen bij de global ColorZoom Challenge 2013 van GOLDWELL. Blijf onze blogs dus volgen! 

Meer foto's, nieuws en andere leuke dingen delen we ook veelvuldig via Twitter


Moskou by night
Moskou in hight
Moskou bij daglicht
Moskou aan het werk
Deze russische dame is ook druk
Agnes in Taiwan
Agnes in Duitsland

• Fotograaf in de bosjes? (24-07-2013)

Het is iedere keer weer speciaal om een krant, website of tijdschrift te openen en daar een collectie of verhaal van een van ons in (of op) terug te zien. Helemaal met het winnen van de Coiffure Awards dit jaar, gingen de spotlights even flink aan. Het is natuurlijk heel mooi om te merken hoe positief er op je werk gereageerd wordt. Dat geldt niet alleen voor reacties van vakgenoten en journalisten, maar zeker ook voor de complimenten van de klanten in onze salons. Daar doen we het tenslotte allemaal voor. 

Deze week werden we vanaf een Spaans strand op een publicatie gewezen in een blad dat nieuw is op onze c.v: weekblad Privé! Ja, het tijdschrift dat je 'alleen' bij de kapper leest! ;-)
Kim Wondergem lag nietsvermoedend op haar badlakentje aan een van de Costa's, toen haar blik op dit stukje over Agnes viel. Ze maakte het fotootje en 'Facebookte' hem naar ons door. Lang leve de korte lijntjes van de social media! Die Agnes wordt al een echte celebrity! Maar vooralsnog hebben we geen telelenzen in de bosjes gespot hoor! Je kunt dus nog steeds veilig langskomen. En mocht er toch een paparazzo tussen de struiken liggen, dan zie je jezelf vanzelf terug als je bij ons onder de droogkap de roddelbladen doorneemt. :-D

• Nieuwe teamfoto (02-07-2013)

Een nieuwe website betekent nieuwe teamfoto's. Maar hoe krijg je twaalf vrouwen op de foto? Of eigenlijk, hoe krijg je twaalf vrouwen naar eigen tevredenheid op de foto?

Voor heel even werd de woonkamer van Harma omgetoverd tot ware fotostudio. De boekenkast en stoelen naar buiten en lampen en flitsers naar binnen. Iedereen nog een minuutje voor de spiegel om haar en make-up te controleren en vervolgens knippen maar (deze keer alleen niet met een schaar). Na een paar korte evaluaties ('ik heb mijn ogen dicht', 'die arm ziet er gek uit' etc)  was daar dan toch heel snel de perfecte foto. Een team om trots op te zijn! 

Team Twins teamfoto

• Mediacircus (22-05-2013)

Agnes had de Coiffure Award voor Hairdresser of the Year nauwelijks in haar handen of het mediacircus barstte los! De Twins mailbox explodeerde bijna en de telefoon stond roodgloeiend, maar wat was het leuk. Van de Coevorder Huis-aan-Huis tot het Dagblad van het Noorden en van RTL Boulevard tot RTV Drenthe en de Telegraaf: overal zag je Agnes (met Winston Gerschtanowitz!) staan. Daarnaast verraste Goldwell ons met een geweldige advertentie in de zaterdageditie van het Dagblad van het Noorden. 


Voor de pers

Voor het aanvragen van interviews of het opvragen van foto- en/of videomateriaal kunt u contact opnemen met Afke Boven van Bij Boven Media & PR:

E-mail: teamtwins@bijboven.nl
Tel: +31 6 23 24 25 50

Wilt u gebruikmaken van uw press logins, klik hier


Team Twins in de pers

Team Twins hair & Beauty
Twins Dalen
Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
0524-552111
Twins Rolde
Grolloerstraat 8
9451 KB Rolde
0592-241234